Saturday, April 26, 2008

PrEparaTioN...

It's about 2 months from now for my sis big day!
About her preparation aku yang pening kepala..since our business also quite good and lil bit buzy nowdays..huh!!letih laaa.la lala..which one I have to do 1st? Adding request from my bakal brother in law nak buat hantaran dia yang superb2?!oo ciann.. but Insyallah if ada kelapangan nak buat..janji upahnya mesti ada hehehe..ingat senang2 ke nak amik kakak haku!?huhhu..

Masa tak cukup...kena kerja kuat...no time to shopping2 or watching movies...hangout2 and lepaks...aiyoo..macam aku pulak nak kawin nih!tapi tak pe..sekali seumur hidup..harus aku membantu mereka yang memerlukannya..ahakkss..!I know my sis already pening kepala dengan banyak benda yang dia kena settle..since our mum not here with us..but we have to do our own..help each other..maybe quite tension..plus sad..its ok la..wut to do...life must go on!

Let me list wut i have to do starting from today:
1) Finish up all my customer request..hantaran,bunga pahar etc..
2) Start doing my sis bunga pahar,hantaran for my bakal bro in law..
3) Have to make sure my dad (dah nak pencen nih!hehehe) not goyang kaki anymore..go ayah!
4) Decoration for my sis wedding..
5) Owhh..my baju also..!damn!harus aku melawa pada hari tersebut...

Lagi?ermm hanya ni je yang terlintas..apa lagi eh?adehhh...sempat ke tak tah..

* zaman muda mudi berseronok,....ahaks..

By the way..pasni everything's gonna be change...she's married..tak sangka cepat sangat masa berlalu..but I hope that apa yang dia kejar semuanya berjaya...hopefully..Amin...Semoga her marriage kekal sampai akhir hayat..God bless them!Apa pun haku tetap pening!!chiawww..

1 comment:

Anonymous said...

ko punye turn lak pasni coming soon~~~