Friday, July 18, 2008

fwens forever..

Ladies Day Out II

Well suppose haku post kan citer ni dulu then baru my sis wedding..
but who cares..aku nak boh gak..

The story beggin, in Saturday..after working hour (1pm) rushing pulang kerumah..coz dena and ija will fetch me at home...around 2pm they arrived..heh!aku sengih jek sebab dlm keta aku nampak plak fizah and una..well..today label is ladies day out again!!hahaha haku sangat suka!

1st destination..actually kitorang dah plan nak gi mkn kat Amy Search punya restaurant..so,si driver a.k.a mak andam ni pun bawak la yg pemalas2 ni gi tempat kejadian..sampai around 2.30pm..buleh tak org tu tak gi kami masuk?dammit!bkn slh dia pun actually kedai tu tutup kul 12.20pm and re-open (heh) kul 6.30 sampai la mlm..sape salah nih!!tapi disebabkan hari itu kami sungguh cantteekk..dia pun kasi la masuk..last customer la pada tghari itu..

tarrraa..intro je baru...mak andam,una,ija and fizah..
opss tomyam nak hbs dah...sgt delicious..
dlm keta otw to BB sempat lagik possing!!
layan kan je..

Next,..we went to B.B..coz nak teman mak andam kita membeli barang2nyer..and aku pun cibuk arr study ngan dia..(curik time)..una ngan tgh layan demam dia..yg 2 ekor lagi tah gi mana..then,jejalan of coz kalau dah nampak yg cantik tu nak membeli je kerjanya!beli la gak..sian tgk kedai2 tu takde org nak sedekah..hehehe

pompuan yg beria try kasut tapi hape pun tak beli..ni la blh menang award!

So..after dah penat menjalankan aktiviti seharian..we all gi lepaks kat Hartamas..as usual..
having dinner..gossip jap!then pulang mari la pulang mari la pulang bersama-sama..jengjengjeng!

No comments: