Tuesday, July 8, 2008

My Sis WeDdiNg...4/7/2008

Congratulations!!!huraaayyyy....

Friday nite-4/7/2008 :
The big day is on 4th july 2008....Nikah ceremony around 10 am..at Desa Jaya mosque..
Family and fwens also came to see the akad nikah..Well dengan sekali lafaz...(actually 2 times bcoz untuk buat syarat je) sis already belongs to Mr.Shahril..(my bro in law la rite now!suke ko ye!)ermm..well agak kelam kabut skit..mana taknya..pagi tu bz gile..nak kena pergi masjid lagi..hadeh..sgt penat,..but funny la bila ingat balik..

then ptg plak wat tahlil..marhaban...aktiviti mmg full..aku pn tlg2 la caterer tu setup table..with my uncle and my cousins..and also nik my fwen..ptg tu quite panas..bcoz mlm ni kenduri..kena siap awal sbb ada byk lagi kerja kena wat..nasib ada nik!

start 8.30pm org pun dah ramai..aku jmp ramai kekawan lama..thanks a lot sbb sudi dtg ke majlis yg tak seberapa nih...buat family2 yang jauh..tq very much!tapi yg best nya mlm tu aku lak leh ajak khaliq karaoke ngan aku!hampeh..

akad nikah..all by Man Kajang..
Mr. & Mrs. Shahril..

me,bet and chieha...met again..after how many years eh?

Wedding ceremony kat rumah ni finished around 11 pm..after that sume orang cari tempat tido arrr...hehehhe full house!so tgu another post wedding kat ttdi plak..okies?!happy reading..enjoy the pix...

No comments: