Monday, September 8, 2008

buka puasa-07082008

Last Sunday..me,nik and linkin decide to buka puasa outside..
Actually diorang nak gi saloon nak new hair style la kengkonon raya nih!ecehh..
penat gila la aku tunggu..dah la puasa!!hampeh diorang bersuka ria...!

Then after 3 hours +..bayangkan la camna aku leh sabar tunggu 3 jam..ini semua sebab puasa!kalau tak puasa mau aku amuk...ikut jela..around 6pm..dah tak da activity..energy suma dah tinggal 25% jek..ngan muka sekor2 cam hampeh..so decide berbuka kat Kenny Rogers je..yg best nya pic berbuka tu tak de..sbb lapar sgt kot!hahaha...

3 of us yg gila..
kan aku dah cakap..gila!!
ayu tak kitorang?ni lakonan semata2..

hmm..but at least aku enjoy that day..memang penat gile..dah la OU tu besar!dgn tak cukup energy gah kan jua la kaki ni melangkah!adehh..selamat berpuasa everybody!



No comments: