Sunday, September 14, 2008

Tag again!?ver 0.2

The rules:
Link to your tagger and post these rules on your blog.
Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

* * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.

apa sangat la nk tau pasal aku nih..haishh...aku di tag by my sis Amie..

1) Dulu aku tak suka masuk dapur..pendekan citer i dun know how to cook!but since my sis,arwah mama mmg superb bab masak i learned skit2..plus bibik pun dah tak de..so i av too hahaha...so sekarang..aku dah leh masak..dan paling besh ada orang ckp sedappp!

2) I love scrap booking..ye..sangat sokaa..art is my life..thats y aku leh join wedding business,..byk idea yang keluar..aku sgt sokaa..

3) Aku suka wat kerja last minute..tak tau la kenapa..tapi bila fikir2 balik ya..mmg last minute!then bila dah sampai due date,aku akan wat kerja tu betul2..pulun hbs arr..mengelabah ke apa ke..suma time tu la..tu arwah mama panggil aku mak mandir..hahahaha..

4) Aku seorang yang panctual..lagi2 soal masa..janji dan segala2nya..kul 8 janji kul 8 aku dah ada..dan aku mmg tak suka tunggu orang..itu leh wat aku nek angin..bila aku dah nek angin..aku mintak maaf awal2 la kalau aku termaki & sbgnya...

5) Aku suka makan..even badan aku ni cam slim shady..hhaha tapi mkn tetap no.1 di hatiku okkk..aku tak makan banyak sekali satu masa..aku akan mkn banyak dlm banyak masa...faham ke?tak faham ada aku kesah?!hahaha...dan kalau bab makan aku tak kisah nak kuar duit..tapi selalunya duit aku hbs mmg kat bab makan!

6) I love babies..sgt suka..and if aku kawin nanti pun..aku dah plan nak baby..terutamanya baby boy..!huhu..tapi kanak2 aku tak suka...hahhahaa..lagi yg dah start ckp bukan2..tu aku tak berapa boleh handle..pecayalah..aku akan cuba jauhkan diri..aku pun tak tau kenapa..sbb nanti aku jadik blur..sapa kakak sapa adik?hahha..comey nyee...

7) Aku mmg boros!kadang2 aku tak rasa benda tu perlu dlm kehidupan aku pun aku beli jugak..sbb after beli aku akan rasa poass hatii...biasa la..hhehe..sebulan kasut mesti 2 pasang..tak masuk baju lagi..jeans lagi..cam na ni?!hah!lagi satu..even baju besepah dlm wardrobe..aku kan pakai baju yang aku selesa dan suka..!baju tu jelah 5-6 kali hahhaha..sama mcm heels dan sebagainya..tak ke pembaziran itu satu dosa?Ampunkan aku Ya Allah!

So..habis..aku nak tag plak beberapa orang sahabat2..yang aku rasa tak cukup 7 kot?hahaha lantak la ade aku kesah?! :

* Fadh
* Izham
* Ill
* Kak Jaja
* Eryan

ha sudah!..selamat membaca!

2 comments:

eryan_emily said...

Amy, salam ramadhan

Baju raye dah dibeli ke?

amy said...

baju raya bukn kata dah beli..dah pakai pun hahhaha!