Sunday, October 12, 2008

Chill Out..@bangsar,...

Hello people..

Hati sangat kacau..umpama ada gangguan elektrik kat dalam ni..hahaha..
Ym with Chieha and asked her to chill out together..sbb dah lama giler tak jmp..and like i said kat previous post..rakan gedix aku yg terhebat adalah Si Jelyta Chieha..(jelita keee?!)

Then fetch her kat Damansara, kitorang gi makan...lepaks2 gossiping..and Chieha lak nk jmp our fwen kat Bangsar,,...so we went there..met Idie...

aksi2 gedix kat luar boutique..
aku sokaa baju tu..it cost RM1K++..gojes!!made from Jakarta..

Well..sangat happy..at least there's sumone with me..saat2 hati tgh kacau..hehehe...Malam pulak aku ada open house..jmp kawan2 lama..yg best nya ramai dah bertunang..aku tak tau bila..tup2 nak kawinn okkk..aku tak leh terima..sekian...

Opss..that day i went to Crocs@ One Utama..teman Syafiq nak beli sandle..aku try la satu kebetulan size 7 plak..hmm lagi besh arr...hehehe sueded alice after aku check kat website..

sangat comfort...mmg ingat nk sambar yang ni..merah lagi cantekkk...it cost RM169 jek..



4 comments:

diyanshukor said...

kasut crocs tuh aku dah beli warna itam...mmg sedap....sgt sesuai dipakai ketika mengandung...hahaha....beli jgn tak beli...nanti ngandung still boleh pakai...sbb kaki kan satu size je...gemok pun tetap boley pakai...

amy said...

ehh bongokkk ko tu kawin pun tak lagi jgn gatal...aku tgu kwn2 aku beli kat aku..semperna hari jadi ku..dan hari begelarnya aku janda!!!okkk

Neyna said...

haaa.. kasut ni shilashower dh beli purple.. mmg bagus utk org preggie laa i guess sbb die pon tgh preggie.. but my aunty pon ade beli.. i je blom seru nak beli.. hahaha!

beli laa.. sgt comfy and cun!

amy said...

yeahh betul la neyna..jom kita gi beli satu!agagagaga