Saturday, October 25, 2008

Happy Birthday to me..24102008

Well 24th October 2008..its my birthday uoalls..gagagaga...
yang ke 24 jugak..Anyway i would like to thanks to Eva..my bestest cousin..yang planning macam2..tanpa pengetahun aku..even tak dpt celebrate together seperti yang dah di plan kan...but tetap ada surprise yang aku dapat..thn ni..?paling bestt!!

Malam birthday (23rd) Ija and dena came to my house..tak plan pun tapi at least schedule aku mlm tesebut penuh..lepak2 kat my house..sempat lagi gossip..then we went to The Curve..wit a fwen jugak..hehe thanks ya!for dinner..memula nak tgk movie but tak de citer yang menarikss..

I got Armani tshirt from a fwen..ini betul2 surprise..sentap gak dpt present agaggaa..rasa dah tua2 ni..igt tak de apa la..thank you very much dear!!And cupcakes gedix from my sis...Ayah belanja dinner that nite(24th)..yummy!Syafiq and the gang ajak aku celebrate ngan karoke skali kat KTV,Imbi..bilik full..dapat masuk kul 12.30am..melalak sampai kul 3pagi!!dan buat pertama kalinya aku pecah rekod as a sinderella..sorry ayahhh!!next time tak buat dahh..tobat!Angah thanks belanja..n.time aku pulak..Syafiq,thank u bagi stuff yang bling bling..aku sokaaa..cantikk! hanya pic ni je sempat aku upload..yang lain nanti aku add lagi..

Surprise birthday cake from my sis..made from Shila Shower..
me and wafa..sgt noty!!time dinner reramai ngan family...

Oklah..tu jek nak citer..tepat pukul 12am 24 october 2008..aku received lot of sms,..birthday wishes non stop sampai ke 1 pagi..okkk...thank you very much sbb rerupanya ada orang lain yg ingat aku..tak sangka..kawan2 lama pun ingat jugak..maknanya aku sentiasa diingati..kagumnya!

Ooo..this week aku suffer sket....nak repair keta ngan macam2 lagi laa..nanti dah siap aku citer lagi..Okla..thanks ayah..sebab hantar dan amik anakanda dari kantor...dan melepak kan diri besama2 sampai makan cakoi dan teh o ice..sedap okkk!aku dating ngan ayah lagi senang...

2 comments:

eryan_emily said...

Amy my dear
Happy Belated Birthday ya!
Nak kasi card, but theres no address to post.. ;)

amy said...

hahah thanks eryan...no need la..wish pun dah cukup..!thanks again!