Saturday, November 22, 2008

me vs high heels

I was born on 24th October 1984..Since sekolah lagi aku ni mmg jenis yg kasar..aku pun tak tau la nape..mungkin sbb kecik2 dulu ayah nk sgt ank laki kot..sampai aku pun kena pakai baju yang tercatit "im a good boy!"..leh camtu..layan kan..tapi aku suka gak..sbb semua kerja aku leh buat..2 in 1 bak kata org..tapi aku straight okeh!


Secondary skool aku active..lagi2 bab sports..mmg la aku suka..tu pasal 'tan' aku menjadik2...sampai tebakar semua!agagaga...aku men netball,hoki..bola baling..yang aku ingat time bola baling lawan daerah aku dah pecah kan speck sorang player nih..pecah satu bedarah2 muka dia..pastu camne..dah tau nk men bukak la spek tu..aku rasa cam besalah sgt gi baling bola tu kat muka dia..agagaga..kot la ko tgh baca blog aku ni..aku minta maaf yek..aku tak mcm dulu dah..ahahahhaa...even dulu sempat gak la aku ckp "ko ok ke?sorry eh!"tapi aku tau dlm hati ko mesti panas jek ngan aku kan?!


agaga..cube teka aku yg mana..huhuhu...


Actually ada byk lagi pic time skolah dulu..time hoki..netball..ni time bola baling..lepas hbs game..mmg aku cam jantan okk..tapi dan2 ada bf time tu!buta kot mata bf2 aku dulu!..hahahah..bf2 aku yg dulu pun dah kawin dah skarang..siap dah beranak pinak dah!!okok skrg aku nk korang tgk pic ni plak!

yang tu la aku..seburuk2 kedai ni..sekarang dah cantik okkk...bdk2 tmn ehsan panggil NAJATH!miss that momment!!time SPM!


Comel jek aku pakai tudung...tudung is wajib ok time sekolah dulu..tapi time PJK jek aku ngan kekawan aku bukak..kira paling kengkonon cantek la tu..hampes!Aku penah gaduh ngan budak2 cina kat sekolah sebab takde tempat makan time rehat...Aku suka ponteng panjat pagar lari balik umah..agagga..(maklumla umah dekat ngan sekolah..) Ish2..tapi part best dlm class aku adalah seorang ketua keceriaan...heh..tu dah pasti la tgk aku pun tau kan kan?!agagaggaa



this pic taken in 2007..buka puasa...

Aku yang hujung atas belah kiri...yg lelain ni semua ada dlm pic bola baling tadik...tak ke lain..ini 2007 punya..belum aku boh 2008...kang meletop PC nih...agagaga..(budget cantek la tu!) besar dah korang kan?!hehehe...ada yang dah nk kawin pun...semuanya tengah merancang...tapi aku bangga ngan kekawan aku..even kitorang selalu ponteng sekolah..ponteng class lepak kat surau..tapi haram nak semayang..!diorang berjaya juga akhirnya...

Kira gang aku ni mmg paling gedix dan wanted la kat sekolah..batch 2001 la..agagga..And the best part is..kitorang still meetup bila free...lepak,hangout,tgk movies..gossip..semuanya lah..still together..kalau tak jmp ym..fster la facebook la..hehehhe...

Sekarang...hmm..banyak yang dah berubah..dari sport shoes sampai ke high heels 3-4 inch aku leh pakai..hahaha..and slowly..i changed to sumone new..yang soft..yang lemah lembut agagag..(lembut la sangat)...dari pemalas jadik rajin sket..dari tak tau masak..aku leh kenyangkan family aku..aku still lagi leh men netball..mungkin semput skit la..agaga..and i love myself now..tapi still ada sket kekasaran dalam perbuatan tu...ahahaha..ey2...syukur sket..ok!

si perasan..jenuh plak kalau dah pandai mencantik nih..

Sumtimes aku rasa cam segan kalau teserempak ngan junior2 aku..yang tau aku cam na dulu kat sekolah..tapi aku rasa diorang faham kot.aku dah besar la bebehh!heeeee...apa pun aku still comfortable mcm mana pun keadaan aku..janji aku happy...



No comments: