Monday, November 10, 2008

Tag version 0.3

Yeyeh TAG lagik...

Starting time : 10.30am

Nama : Amie Atiqah a.k.a Amy
Sisters : 2 including me..
Brother : My lil bro Jan..
Shoe size : 7
Heights : 156cm (nasib ko tak tanya beratkan)

Where do u live : Kepong,KL
Have you ever been on a plane : Yup!
Swam in the ocean : Pernah tapi tak berapa suka..
Fallen asleep at school : Nope!sebab tak sabar tunggu rest time!agagaga..
Broken someone’s heart : Hmm..banyak..
Fell off your chair : Tah pernah lagi la..Baling kerusi pernah kot?!
Sat by the phone all night waiting for someone to call : Tak sat by the phone pun tapi ada gak la jeling2..agagaga...(time sekolah la sekarang tidak lagi..!)

Saved e-mails : Yang important only..
What is your room like : Pink and purple..and lil bit messy!
What’s right beside you: Malaikat
What is the last thing you ate : Nasi Lemak this morning made by my Aunty..
Chicken pox : Pernah...
Sore throat : Selalu
Stitches : Takde

Broken nose : Tak pernah
Do you Believe in love at first sight : First sight tu cam gatal jek bunyi..tak leh pecaya sangat!
Like picnics : Suka kalau datang makan jek..sambil rileks2 tanpa berbuat apa2!
last person you danced with : I think with Kak Yam at Planet Hollywood!(Damn kalau Enchik Det tau!)
Last made you smile : A fwen named Hatim..

You last yelled at : Kucing depan umah..ganggu aku nk kuar keta!
Today did you…to someone you like : Did wut?i just wish gud morning to Enchik Det..
Kissed anyone : Erk?!Only for people that i love..
Get sick : Selalu..coz antibody tak kuat..and plus i have asthma..sumtimes ok sumtimes not!
Talk to an ex : Yesterday..
Miss someone : Mama..miss u everyday!

Who do you really hate: Yang suka ganggu kehidupan harian aku..penipu,orang yg guna stuff aku tak bgtahu..penghutang..org yang ssh aku nak faham..dan org yg tak serious bila tiba masanya!
Do you like your hand-writing : Sumtimes..kdg2 cantik kdg2 dah mcm apa je aku tgk!
Are your toe nails painted : Depends..Susah nak solat..

Whose bed other than yours would you rather sleep in : aku susah sikit nak tido merata2!that's y aku akan pertahan kan tempat tido aku walau apa pun terjadi!
What color shirt are you wearing now : Pink..
Are you a friendly person : Depends orang yang aku jmp..if dia sombong..aku leh jadik lagi sombong dari dia!nak lawan ke?
Do you have any pets : Tidak..sgt kesian pada binatang..
Do you sleep with the TV on : Tak pernah..

What are you doing right now : Curi tulang buat Tag..sedangkan keja belambak2!
Can you handle the truth : Insyallah boleh..selalu dah..
Are you closer to your mother or father : Both!Dulu mama rite now ayah..
Do you eat healthy : Bila dah sakit&gemok baru nak makan benda2 sihat!
Do you still have pictures of you & your ex : Ada!!hahahha..(Det tau mati aku!)

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to : Allah..praying..then aku gi jejalan mana aku suka..if ada kawan lagi bagus..takde than sesorang pun ok..but aku mesti nak family ada dgn aku time tu..even tak sapa tau hari itu ada lah bad day for me!
Are you loud or quiet most of the time : Quite pemalu kat org2 yang baru kenal..depends!
Are you confident : Tengok la..depends jugak...

5 things I was doing 10 years ago:
Study
Amik PMR,SPM,Diploma
Menggatal..
Travel dengan family..
Fikir future..tak kan habis!

5 things I would do if i were a billionaire:
Expand biz insyallah..
Shopping
Houses
Cars
Donate

5 of my bad habits:
Gigit kuku
Cepat merajuk
Sensitive
Tak leh dok rumah
Touching

5 places I’ve lived/living
My parents crib
Rumah sewa kat Aman Puri time study kat Twintech
yang lain tak de okkk..sebab aku tak suka jauh ngan family!

5 things I feel grateful
Still young..dan mampu buat semuanya sendiri..tanpa menyusahkan orang lain..insyallah!
My work
My business
My friends..yang sentiasa ada time susah senang..thanks guys!
Person who loved me!

5 people I would like to tag :
Fadh
Diana Latiff
Diyana Shukor
lagi 2 orang ikut la sape nak buat..aku tag korang!agagag

3 comments:

D'Panther Nurul said...

wah..panjangnyer tag u..
nurul ingat tag nurul panjang..
rupanyer ade lagi panjang.. hehe..
.
.
LAYANN je la kan.. :-)

amy said...

agagaggaa....panjang ke?
tak de keja la katakan..tu pasal panjang!kot cuti plak hari tu mau satu page amy full kan...hehehee

how's wedding preperation?

D'Panther Nurul said...

hehe...
tag panjang2 ni nurul buat masa free yang betul2 dah bosan thp dewa..hihihi...

wed preparation so far okay la..
(okay ke?? haha)...