Saturday, December 20, 2008

Release tensionn bentarr...

Not avoiding..but i need rest..Lagipun..tak kemana aku nih dgn masalah2 chenta..rasa wasted..but..overall aku ok..and happy..menjalani kehidupan seharian seperti biasa..dan sumtimes agak luar biasa..hahahaha..

Actually last week i went to Pengkalan Balak@ Melaka..with whole Ahmad's family..ecehh
Anyway dulu2 we all selalu gi sana..lepak2..makan ikan bakar yg sedapp!!situ mmg famous la dengan ikan bakarnya..pergi dalam 3 keta.. aku gerak lambat lepas keja..macam biasa la..

Pastu on Tuesday..my gila cousin Eva and her boyfie dtg kl..ajak aku gi Sunway Lagoon..Dah ler soh aku MC!!hampess..nasib la aku ada kawan kat sana..so that ticket aku dapat murahh..haishh kanak2 sekalian jgn contohi kami okk..sunggoh tak betul mereka ini!!

Tapi aku happy di saat aku perlukan sumone..diorang ada menghappykan aku..lantas membuat aku jadik giler..!kelasss uooalllss..!enjoy the pic!(dlm sedey tak de mood,pic tetap ada nokk!)

adik2 ku..

nih..hmm layankan..

bawak hati yg lara..ecehhh..lara keee??hik3

taraa..kami ada jam sunway!!

me and eva gilaa..serious aku tak de mood that day!!

Akhirnya..aku kembali senyum...even ada keputusan ke tak...biar la masa jek yang tentukan..btw memang aku happy dah sket skrg nih..sebab??haaa..rahsiaa..hehehehee..Thanks to my fwens..yg banyak bg nasihat..bloggers juge..buat masa ni aku nak rest..dan mengenjoykan diri sendiri..wahh besh!Ok tammat!












No comments: