Wednesday, December 10, 2008

Activities on Sunday...

Holla...

Rasa cam lama tak gossip!hehehe...lagi2 mensocialkan diri..erk..
Well last sunday company aku buat charity event at The Curve..so..aku diantara crew2 yang terlibat..nak tau apa keja aku buat agagaga...besh..tgk la pic aku boh..

Pastu ada banyak activity...yg we all dah prepared..since my sis lah leader untuk event nih..so aku tepaksa la ikut bontot dia..so enjoy the pic!
main stage..

me n kak yam(volunteer a.k.a x-staff company nih!) buat face painting..cool!

this is kok wai..scandal kat office agagaga...

by cutting hair pun leh wat charity..so aku korban la semperna raya korban nih...

see..haa...rm10 jek...janji donate..alhamdulillahhh..

here's the result..rambut aku cam penyapu...teee!do i care?

Well...sunday is last day for Kok Wai..quite sad..coz dia la yg selalu aku kacau..yang dengar aku nyanyi hari2..coz table dia sebelah kiri aku jek..dia la yg dgr masalah aku...dia la yang jaga makan minum sakit aku kat office ni..pendek kata dia seorang lelaki yang sgt baik..nasib ko cina..kalau tak lama dah aku ngorat gagagaga..tapi bak kata dia aku skandal pertama kat office..yang no 2 pun ada..ces!

Dear Kok Wai,

I really appreciated for wut u have done to me..Thank you very much!Thanks for take care of me..and thanks God u return back mu umbrella..ela ela ela..or else i akan basah tiap kali hujan nak balik kerja..agagaga..u work very hard to satisfied others..i can see it.. :)

U are the bestest fwen that i never had..hukhuk...dengan siapa lagi i nak gossip nihhh..haisshh..u noe wut..my sis mesti byk keja after this agagag..pdn muka dia!so hope u enjoy ur new life..and happy always..

Love,

Amy yang mereng.

Hukhuk...sedey..lately aku terpaksa redha pemergian org2 yang aku sayang..tapi life must go on!!hope aku tabah!Amin....



2 comments:

Mrs. Amie said...

gila..

amy said...

agagaga,,asal..
aku meluah perasaan kat scandal aku kan..salah ke..neway kok wai dah baca...and dia cakap very touching!gagaga..mesti pasni aku dpt matahari2 sekali..kan??