Wednesday, January 28, 2009

Holidayysss....yihaaa!

Hukhuk...sangat mengantokk..sbb pagi tadi dah gado2 ngan bantal..men tarik2..nk gi keja ke tak..nk gi ke tak...lastly aku gi gak..dan dgn sesuka hati aku kali ni aku gi lambat..agagag...kul 9.30 baru sampai..bagus kan?hehehe..semua cina cuti..wajib la seminggu!!yg kitorang melayu ni buat office cam bapak kitorang punya laa..tak ke beshh??!cuti 3 hari bagi aku sekejap jek...well aku 3 hari la sbb sabtu aku half day dan dikira bekerja pada hari itu..hhihik..

saturday-24/01/09

after keja..aku kuar ngan cinta..gi Bangsar..jejalan..konon2 nk mencari barang untuk hantaran..tapi hari ni more too window shopping..since aku laks mendapat bonus..haishhh jalan sesaja la gamaknya... opss..hantaran untuk sapa??next entry aku bgtau..okk?


taken by him..@ nandos bangsar..


sunday-25/01/09


Today is sunday..since my cousin's Eva ada kat umah..and lil jan too..we all decide nk habiskan cuti kat Bangi..our Mak Su's house..sbb cousin2 lain ada kat sana..so saja nk meramaikan majlis..tengahari we all gi OU jap..shopping sket..lastly aku dpt jugak baju fav cinta..kat Zara...cost rm169..yihaaa..first n last maybe..sbb that baju hanyalah kemeja besar bewarna putih..tapi beli gak sbb suker..


Around 3 camtu..kitorang sampai Bangi..well cinta's house pun kat Bangi gak so that aku skrg suker lak gi Bangi agagaga...(alasan)...heheheh.. Petang..budak2 ni ajak gi Alamanda..nk shopping last day before cina2 tutup kedai..ewah..korang ke nk raya nihh??

Aku amik cinta kat umah dia join kitorang sekali...dia belanja pizza..suddenly his mom called..ajak dinner kat umah dia..hukhuk....nyesal makan pizza..sbb mak dia masak fish n chip..so aku bwk la cousin2 nih dinner kat umah cinta..alamatnya rumah cinta dah jadik cam rumah kitorang..agaggaa..sorry dear..kitorang mmg kecoh!tapi cinta happy dia ckp..so aku pun ok laa..agagaga..


monday-26/01/09


hari ni..gi tgk movie..citer IP Man..tak sangka lak citer ni best!haishh..kalau tau tgk awal2..!agagaga..tetiba rasa nk belajar kung fu!leh camtu??

Oh ya..malam ni..bbq kat umah cinta..

tuesday-27/01/09

And lastly we're going to Bangsar Village again..kali ni betul2 nk beli barang la..penat okkk...asik jalan jekkk...hehehe..afta that balik Bangi again...petang lepak japp..and then aku bosan kat umah Mak su..aku ajak cinta bawak aku jejalan kat Putrajaya!!agagaga...pastu aku kena marah dengan Mak Su..sbb menganggu cinta sedang berehat...tak kiraaa nk jugaakk!!



2 guys,..in poyo's mood!!aaggaa


hari lepaks seduniaa...@ dataran putrajaya..

hikhikk...tak de kejaa...

Alrite..tu je nk update...cuti2 malaysia aku..k la nk gi mamam!












No comments: