Saturday, January 3, 2009

My Bestfriend Wedding..

Anyway...suppose aku post entry ni last December2008..but tak de masa..so rite now aku nk citer..Since December adalah bulan terakhir thn 2008..maka ramai la insan2 yang nk kawin..tambah2 lak cuti sekolah nih...On behalf Merisik Gallery, I would like to thanks to our customers..yang banyak bagi support..lagi2 yang telah pun menggunakan khidmat kami.. :)

On 26th December aku dah amik cuti sebab ptg tu aku dan beberapa org kawan nk bertolak ke Penang..since rumah my cousin kat Kulim..so kitorang bermalam kat situ jek..Ada 4 hantaran = 28 dulang macam tu la aku kena siapkan before aku berangkat..dari pagi sampai la petang..dengan tak breakfastnya..aku siapkan jugak since my sis selalu tired (maklumlah..mommy to be mmg camtu la kot!) cian nanti dia sorang2 terkontang kanting..hehehe..

My dear Hatim dtg bawak aku gi lunch..hhahaa..kalau dia tak dtg aku rasa aku tak makan kot..thanks hun!Dari 25th tu sanggup tunggu aku beli b unga la..cucuk bunga la..well..hehehe..tq again..kesabaran anda keutamaan kami..leh camtu?!

Around 5pm,aku dah packing semua..then fetch my fwens Nik and Kak Yam..terus otw ke tempat yang dituju.. Aku jugak yang drive..Dlm 1 1/2 jam kitorang stop kat Tapah..haishh bawak 2 orang mahluk ni..kalau benti makan Nauzubillah..leh sampai sejam lebey kot!takpe la layankan..sebab bukan nk rushing pun..cumanya aku ni kalau drive memalam mula la risau sket..sbb aku tak leh kena silau..lagi2 lampu keta di mlm hari..sakit nokk..Kul 10pm mcm tu sampai kat Kulim..penat sgt then kitorang terus tido..zzzzz...

Esok pagi berangkat la kami ke Telok Bahang..sebab kenduri dia kat situ..Lama giler la aku tak jmp kawan aku nih..Moon!windu kat ko!..Agak jauh jugak la..since aku pun tak penah sampai umah dia..Lastly sampai gak..Kenduri dia agak sederhana..no sanding2..tapi apa pun aku suka giler makeup dia!class..dan agak berbaloi harga dia..

Afta kenduri,we went to Queensbay Mall..Lepaking beramai2 besama2 teman lama..enjoy the pic!!


me and Moon..Congrats dear!

Iwan Si Laser with Nik @ Starbucks..Tq Iwan belanja kami..

me and Kak Yam...
Pic ni je yang adoo..sebab yang lelain kat camera Kak Yam..so sorry le eh apa yg ada je aku post!leh camtu..jgn maraaa..But anyway aku happy sebab best fwen aku since college dulu dah kawin..ssedangkan time study dia la yg tak penah adoo bf..!tu yang aku confused skarang nih..dan tetiba aku tefikir..anything can happen..besar sungguh kuasa-Nya..
And hopefully pas ni..reramai la lagi ye kekawan aku kawin..kot nk khidmat Merisik Gallery jgn la segan2 tanya aku..Oh ya!apa kata korang gi tgk siniNew hantaran end of December2008.. Enjoy!!

No comments: