Friday, January 9, 2009

Wut am i doing??

Holla again!...

Keadaan office sangat meyerabutkan kepala...since boss dah bagi aku job baru untuk aku handle (nek gaji ke tak nihh??) eiuuww..sangat benci okkeh! Apa pun aku buat gak la..even tempat aku ni dah mcm tong sampah..yang dipenuhi A4 paper sana sini!Tired!!

Ermm since ada sket perubahan dlm hidup aku lately..hehehe..apa dia?tu rahsia..nanti2 la update..aku membuat aktiviti sendiri contohnya dengan membaca...agagagga.,.apa korang tau ke buku apa yang aku baca??heh..


buku ni la!!hahaha aku dpt time gi kursus kawin thn lepas...leh camtu??


Bukannya buang tebiat ke apa...aku rasa dah sampai masa kot nk improve diri sendiri...benda ni pun penting gak nih..tak cukup dgn buku ni..aku surf lak internet...bayangkan la time sibuk2 pun sempat gak aku layan...agagaga,...sahih giler!

Pastu..aku dah mula kemas barang2 aku sket..actually barang2 lama..yang paling kelakar aku jmp balik diary aku yang tah ke berapa abad!!aku baca time tu umur aku 20 kot?tgh study..leh gatal lagi bukan mainn..!ada lak teselit gambar2 bekas kekasih..agaga..mana ko tah??pastu ada pic aku time baby..haishh..kelakar lak rasa..

diary handmade...aku igt sume diary aku color PINK kot?!


Then semalam=khamis 08 Jan 09..Aku telah dijemput oleh Liza..selaku sahabat baik..untuk melepakkan diri di Najath..(mamak stall yg agak famous di kalangan penduduk Tmn Ehsan,Kepong)Tak sangka pulaks ramai yang datang..dah macam gathering la plak..budak2 kelas time Form 5 dulu..Deena and Maria also came!Thanks babe..belanja kitorang dinner!..Even kat mamak pun..i tak kesah uoaalls!

berdiskusi..


lagikkk...

captured by diana..


si lawyer start to loyar burokss..

ni bukan untuk skool magazine okehh!

Neway kitorang happy...tak sangka plak semuanya still dok kat Taman yang sama,..ingat kan dah blah dah gi memana...but thanks korang..ada semangat lagi nk jmp kwn2 even ada yg dah lost memories..nk buat camno..dah tua..!tkcr guys!

No comments: