Wednesday, March 11, 2009

Engagement 08/03/2009 - Series II

Holla..

So sambung lah ye...Since semua kerja buat sendiri,masa untuk diri sendiri pun tak de..orang lain tengah enak menjamu selera..makan beramai2 dengan masakan kampungnya..erkk..lapar plak aku!make up artist sampai pun kul 12.30...around 12.45 start make up.. Since aku dah tengok hasil kerja Hazlie si makeup artist ini..aku pun hired dia untuk hari itew.. pergi la nengok FP dia kat sini

Harga pun sangat berpatutan.. Thanks Lie!!

pic by Digital Syndicate

makeup and hair do by hazlie...


hampir siap...

siap dahh...heheheh...suke..!

Entry kali ni aku preview plak pic from Digital Syndicate..yang baru jek aku dpt sket..yang lain tunggu next entry yaa..!



7 comments:

-Nadya- said...

amyyy..awak sangat cantikkk di harii pertunanganmu...congrats2..

hidden.wing said...

pretty sneak peek!
congrats to both of you :)

m@Ri@ said...

gamba penuh pls...baju tu ala2 baju yg sy teringin nak buat...cantik kan baju tu..first time sy tgk bj tu dlm magazine terus jatuh hati..anyway u look cantik with that baju..n congratulation ye..

anil lutaze said...

u look pretty... mesti u happy coz baju diidami menjadi..bukan senang tailor dapat buat sebijik spt yg diingini...congrats!!!

**linked u..

dialicious said...

Heya..u looked really pwetty on ur engagement.im glad I gave ur sis Hazlie's contact no.I suke sgt die mekap..mcm tanned sket..x putih melepak kan..tp lama sket kan dia amek mase nak mekap?tp xpe..janji puashati!congrats on ur engagement!

malyn said...

amy,leh tau tak material pe u pakai utk baju ni..chiffon ke?
if u dont mind,bg tau la kt ne u beli kain ni n tailor mana u tempah.ada color lain tak?
i nk wat exactly sama 4 tis comg raya la.hehe...

amy said...

nadia :: thanks dear!!

hidden.wing ::tq darling!pray for us!

m@ri@ ::tunggu i upload lagi okeeh..

anil lutaze ::ya ya!!sy sangat happy dgn baju itew..cost dia semua under my budget!will link u back!tq,..

dialicious ::thanks dia!tu la dia makeup sgt teliti okeh!well mmg puas hati..sbb sgt cantik dan halus..thanks again dia!

malyn ::this baju is silk malyn..i beli kat gulatis kat bangsar..semua gulatis ada kot?hehehe..byk color ada!pink pun cantek kan?bout the tailor??tailor i jek..kat wangsa maju!raya ni kita sedondon la ye!