Friday, March 13, 2009

Engagement 08/03/2009 -Series IV

Hi there!

So..aku ingat ni last la aku update pasal engagement aku..kot2 ada hot2 story yang aku dapat nanti i update lagi okehh!

Well sekarang aku tengah survey venue untuk kahwin nanti..any ideas?? Since aku dok Kepong..so aku ingat nak cari area2 Damansara ke..hik3..Majlis insyallah awal tahun depan..rasa2 sempat ker?hukhuk...

Anyway enjoy the pic!!

families..


fwens...


me and hatim.. : )




Tataaa..

12 comments:

Wahidah said...

selamat bertunang amy

amy said...

thanks wahidah!

rizalman atelier said...

macam kenal je baju bertunang you tu..hehe

amy said...

OMG..rizalman in da house!!
u i adore this baju lama giler..but tak sama la mcm mana tuan punya baju yang jahit kan?
lagi nk hantar kat u..memang tak dpt la saye..hik3..

rizalman atelier said...

anyway you look beautiful dear...

amy said...

TQ very much!semua orang puji design that baju.. :)
thank u to u too..!

Anonymous said...

amy...u tempah baju nih kat ner ?? perfect la jahitan die...

amy said...

tailor biasa jek..tailor sendiri..

sher said...

amy, hi, first time masuk blog u ni, looks like u r looking for a hall, well try bukit damansara komuniti hall, very new hall & better then TTDI hall. The rate is about RM800 for 8 hours jer...very cheap...

amy said...

THANKS SHER.. :)

yumi said...

hye..i pun buat baju nih untuk tunang..hehhee..tp pink kaler..nih kes tgk majalah r..btw rantai tuh yumi beli mana ek???

amy said...

u can find it at kedai accessories pengantin..byk jek..lagi2 kat semua house..