Tuesday, April 21, 2009

Special to Ms Hasanah

Okeh..since ko mempunyai problem color lagi...dan aku tak tau la ko nk ikut kata hati atau pendapat orang lain kan kan?aku buat entry ni khas untuk saudari..hik3...

And nak aku tekan kan disini...aqua and red sangat cantek..tak kire la wedding dress ko color blue (kena tengok gak biru apa okeh..aqua and tiffany is nice!) or white..(adalah color paling selamat!)...

People always stick only at 1 main color..contohnya kalau biru...biru la dari khemah..baju..etc..purple tu purple laa...dari bunga telur sampai ke hantaran..(ni aku setuju sangat ngan entry kakak aku...sila rujuk page dia okehh)

Sanah..if ko nk buat sumthing for your wedding..even majlis itu simple..tapi orang akan ingat..Ishh..combination color dia cantek la.. :) kan?Aku pun nk wedding ko menjadik sumthing okehh!





Pada orang2 yang tak leh nak terima color2 camni..mungkin dia tak banyak buat research..dan mungkin tak berani atau mungkin mind dia belum leh terima color2 macam nih...I google this pic for your references..Dan jangan la takut if yang lain biru your hand bouquet is hot red!okehh??


Tapi..haa...dun to much la..sebab kita masih di Malaysia...lalllalalala.... hik3...!
Tengok aku kalau bagi pendapat memang pandai cuba kalau bab aku??!Hampeh okeh!

Sebenarnya color ni memula aku pilih untuk wedding aku sanah...tapi since my sis dulu dah merah...so aku tak mahu sama..sbb aku tak suka copy2 orang len punya..huhuhu...even orang lain tak kisah..kan?So..aku decide aku nya color is.... White and lime green..(Haruslah major color is White!)










12 comments:

Mrs. Amie said...

Kena hati2 merah n biru nie...bahaya sket klu lari color..

amy said...

tu arr kena tengok biru dier..mcm2..!

aszadha said...

adess...terharunyer daku..huhu..
macih byk2 sebab bt 1entry khas bt aku kekeke...
yeer...aku dah tgk...ko pun dah tunjuk contoh ms p umah ko ari 2..ari ni ko bg lg contoh2 yg byk...jd aku sgt la teruja ngan kaler nih..hehehe...aku dah pk brg per nak guna kaler aqua brg per nak selitkan skit kaler merah..n ofcoz ler tetap putih asalnyer...
mekacih lg sekali yeer adik bradik amies kekekeke :)

Dzulkarnain M.Razak said...

kenapa aku tidak dapat komen pertama????cait..sape yang potong stim nih..jaga ko mrs amie..see my move next..

mectoxim << aku dah try carik kamus tapi tak jumpa..ntah pape la google nih..mintak perkataan pelik²..

AmyMizzunderstood said...

sanah :: its ok..nanti aku gi umah ko ye tengok perkembangan bunga pahar anda!

zul ::cukup2 la zul..jgn bg kepala aku serabut!

aszadha said...

alorrr...mner aci ko nak tgk...nnt xder seri kakakkaka..
alaa...aku bt ala kadar jer..2 pun dena yg ajar..sekali jer aku tgk dier ajar..trus aku mandai2 bt sndri..hhuhu..xtau la btul ke dak...janji ader bentuk kekeke

AmyMizzunderstood said...

takpela..asal ko tak susah kan orang lain..oo cth bunga pahar aku ko dah tengok!!tak aci2...

aszadha said...

ya btul3...
abs nak bt camner ko dah tunjuk kekekee...kaler kita sama~~~

anil lutaze said...

gile cnthekkk.... dua-dua pon besss...

AmyMizzunderstood said...

sanah ::ya..belah adha..sama..so leh share anything..idea sgt byk dlm kepala aku sekarang!!

anil ::thanks anil..color u lagi sweet okehh!saya jeles!

hidden.wing said...

poetry of flower penah buat theme ni aqua-merah ni kan? chantekk...mmg modern outcome nye!

AmyMizzunderstood said...

hidden.wing :: yup2!!first malaysian biz wedding yang berani cuba color itew..thats y i suggest kat my best fwen nih!hehehe