Wednesday, July 8, 2009

Wedding Exhibition

Hello people!

Suddenly aku rasa mcm tak cukup masa!!OMG..tinggal beberapa hari jek lagi untuk exhibition tu..dan kali ni without my sis!huhuhu but still not alone la...tunang tecinta kan ada...hik3...Maybe exhibition ni tak sehebat Kerja Kahwin, but untuk sesiapa la nk jumpa I (eceh ingat ko artis??),nak tengok barang2 yang boleh di rent..juga aku bg special promotion untuk 3 hari itu..10-12July 2009..For brides to be..leh la sebar2kan...mmg bagi kaw2 promotion la..sbb Merisik Gallery sangat jarang kot buat promotion.. :)

Well..me n Atim yang bertungkus lumus..since my sis still kat hospital..camtu gak ngan abg ipar...i just inform them with SMS!!semalam tak dpt jumpa Qaira!hukhuk sbb bz gi beli bunga etc...tapi bro in law kata sis n bby sihat2 saja...Thanks Allah!!

ni yang baru sempat siap semalam..
latest hantaran for my best fwen Ikhwan belum sempat update kat FP!!Display ada kat booth nnt...

Oh ya..To Nariko..saya minta maaf sebab tak dpt attend majlis anda..saya agak sibuk sampai terlupa majlis best fwen saya ini...huhuhu...kerana terlalu banyak tempahan lately..so sorry tapi i dah tengok pic u kat blog Diah!tq anyway...Congrats!!


Ni la ikhwan and her wife,Jaja

Majlis yang simple tapi cantek..sweet sangat!Thanks for both of u...Semoga kekal ke akhir hayat..Amin..

**Update paling pantas!



13 comments:

faRhaNa said...

chaiyok2x dear!!i'll be there for u...:D

Qis said...

Amy, anak sedara u nama Qaira ke? I pon dah lama planned nama tu jugak for mine nanti. (suke hati je, kawin pon blom lg!!! -- daughters nak start dgn Q, sons nak start dgn A. hehe...)

congrates ye aunty. and all the best for the exhibition!

anne.zaqwan said...

i'll see u there amy!

modusoperandi111209 said...

yuhu amy..sy xdpt nk g..jauh..huhu. ape2 pun all da best ye..moge2 dpt byk buat bisnes..

Jehan Najib said...

vibrantnye pengantin itu :D
this time tk de chance nk pegi the fair, sbb sibuk nak distribute the cards :(

AmyMizzunderstood said...

faRhaNa :: thanks even ko suka perli aku agagaga!

Qis :: baby's name is Qaira Jasmine la Qis..

anne.zaqwan :: wahhh yeke..i ni susah sket cam muka orang..sila tegur saya dan ingat kan saya juga!!

modusoperandi111209 :: oh takpe..thanks sbb mendoakan saya!!cayokkk!

Jehan Najib : alalala..u nk pergi fair buat pe lagi hik2..nk kawin dahh..agagaga anyway gud luck!

anil lutaze said...

wa..sonoknye..sgt hebat...gud luck amy...

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: heheh org dah kawin dok diam2..hik3

esca said...

amy.. kalau simple tapi cantikk pon ok juga..x perlu buat grand2...

Anonymous said...

Hi amy...

i dh jumpa u dkt exhibition td.....so nice lah you....really terpikat dh dengan gubahan hantaran tu..tp my fiance x de kt sini lak....dia outstation...adoi......
anyway, good luck.....
-watie amcorp mall

AmyMizzunderstood said...

Anonymous :: oh really u yang pakai tudung tu ke??hik3..tak tau nama la..thanks ya dtg!

Anonymous said...

dear....
a'ah...i yg pakai tudung tu....dgn my friend yg pregnant tu..insyallah..ada rezeki nnt kita akan berkerjasama ek..hihihih
take care....
-watie

AmyMizzunderstood said...

Anonymous :: thanks watie!hehehe..no problem!