Monday, August 3, 2009

Bz weekend!

Hi!

Last weekend sangat la bz...rasanya mcm tak berehat dah..hahahhaa...
Malam sabtu lepas, me and Atim went to Fizz wedding kat Shah Alam..sangat la teruja sebab Fizz dah prepare 1 meja khas untuk bloggers!!~Saya masih menanti Anil~

Sbb saya tau Anil akan attend this wedding..tapi tak muncul2 juga..hihihi...
Catering,decoration from Kuzie..semua all blue!! sangat teruja dgn aisle yang diorang buat!sebab stunning.."Cantiknya!" kata saya apabila melangkah masuk ke dalam dewan.

Semuanya berjalan dengan lancar..dengan lagu iringan dari filem Hang Tuah..sangat romantis!
Oh ya..Anil masih tidak kelihatan!hahaha...mungkin dia tak dpt datang..
Makanan sedap!tak sangka saya makan dengan banyaknya hari itew!huhuhu...

Selesai majlis..Atim pun ckp kat saya.."Tu bukan Anil ke?" ya makcik ni terus gi jumpa Fizz..mungkin tak perasan kami..Bila Fizz sendiri bgtau Anil kehadiran saya di majlis itu, baru la Anil dtg kearah kami..hahaha..chumel nya Anil!dia sangat cantik wahai bloggers!

me and anil..
kami ngan pengantin..
us with fizz and hubby!

Dan pertama sekali ayat yang saya ckp kat Anil adalah.. "Anil..kita takde camera..leh tak tangkap pic kitorang?"hahahah dengan tak malunya!Leh camtu..??haha sesi bergambar bermula..Maaf photo kami hanya ada pada Anil..tunggu saja dia mengupload! :)
(rerupanya Anil agak gile2! huhuhu) Dan akhirnya kami pun pulang..menuju ke destinasi masing2...

On Sunday..we went to Nilai 3..carik barang sikit..
Oh ya mungkin saya bakal bz giler before puasa nih..sebab ada project yang harus dilaksanakan..Project kali ini besar juga nilainya.. Thanks to Atim sebab mendapatkan saya untuk bekerjasama dgn mereka..
After dinner bersama future family saya..saya pun pulang..huhuh..sangat tired!rasanya sampai bulan 12 masih lagi ada tempahan.. :) Alhamdulillah..rezeki...

Till here..blog saya pasti menjadi hambar tanpa sebarang gambar lepas ini.. :(

p/s : pic dari blog Puan Anil..

10 comments:

faRhaNa said...

alor..jgn lar sedey..ko g lar beli 1 digital camera..utk sementara ini..xbesh arr xde pic2 menarik ko tuh..ha ha ha...

atim.....pls buy camera for this young n cute lady.....:D

AmyMizzunderstood said...

HALA2..bek beli hp ada camera yg besh gagagaga

faRhaNa said...

he he he..alor..tggu mase hantaran lar..br leh demand nk beli henset mahal2 bagai siap camera...ahaks..:D

anil lutaze said...

amy..hahahaha....nnti saya upload...ouh rupanya mmg itu meja utk blogger ke...sb org kt luar tu suruh duduk dimana saja...jd saya pasrah je laa...

nice to meet u lah dearrr

Sha Pattinson said...

sangat seronok mendengarnyer ...eh membacanye ..yia i know scopia mostly memang giler-giler betol tak puan anil hehehe ..mcm kenal 10tahun jerk ..buka giler2 tapi kelakar ...btol kan amy??

nad nazira said...

hye amy..i saw you! i saw anil too. both of u memang si gojess lah. i dok kat meja 'Kawan Sekolah'


:P

dialicious said...

alahai ruginye xde camera.teringin nak tgk fizz and meja bloggers seme.arituh 1 meja bloggers penuh tak?

AmyMizzunderstood said...

faRhaNa ::hahah bagus2!

anil lutaze ::since tak de orang tu yang kitorang mkn terlalu kenyang tu agagga

Sha Pattinson:: i pun scorpion jugak..hahah patut laaa

nad nazira :: alaaa yeke??kenapa tak dtg kat kitorang!!ruginya kalau tak leh tgkp gmbar!

dialicious :: hahah anil ada..tgu dia upload ok?tak penuh..ada blogger lain tapi tak kenal..

emas_juita said...

hai...i'm your silent reader since April. it's nice to read your blog. u're doing wedding business and at the same time you are bride-to-be.....and me too. lain coz u can see a view from the wedding maker and the bride. dugaan mmg byk b4 wedding. maybe sbb nak uji kite whether we are ready to the next phase-marriage life. keep strong...

AmyMizzunderstood said...

emas_juita :: ohh thank u!yup..a lot of dugaan out there..but seriously..i tak amik hati pun..it just..tuhan nk uji... redha saja :) pasti ada hikmah disebalik semua ni..kan?