Tuesday, August 11, 2009

Diah's Wedding..

Hi there!

huhu,..sebenarnya last saturday..aku keja half day la mcm biasa..so after keja baru la nk keluar gi carik hadiah for Diah n hubby...serasa mcm tak sempat..tapi itu la..tekejar jugak la sana sini..sampai rumah around 7pm..hukhuk..nak ke Shah Alam ni..sempat kah?sebab tengok invitation Diah tu pukul 7.45pm ketibaan tetamu..

Oh ya..aku mmg sangat2 punctual..bab2 masa ni mmg aku tak leh lewat sket pun..sebab nanti aku leh jadik 'lain'..hahaha..itu pun dah lewat sket..patut sampai 7.45pm..tapi sampai kul 8pm sbb tak dpt carik tempat..Al maklum la Shah Alam..aku tak reti sangat..Atim leh la gagah..

Seperti biasa..memang aku dan Atim la sampai dulu..hahaha..tak kisah la janji aku senang ati..!(teruk kan perangai??) Cantiknya dewan Puan Diah..tak perlu dihias bagai..semuanya perfect..pelamin yang cantiks..dan kebiru2an yang sangat tenang mata memandang..(sky blue)

Datang la Puan Hanie..bersama suami..ya mcm kenal..hahah..datang pula Sab bersama temannya..aku masih malu2..sebab pertama kali jumpa mereka heheh..tapi pastu ok la after sesi tegur menegur..hehehe..datang pula Puan Azie..(Nariko) bersama hubby.. (suaminya suka buat lawak!!habis tak tercover ketawa aku!)

Diah dan suami berarak..Wow!!Cantiknya Diah...belum lagi gila menatap baju yang dipakai...Ya Ampun..sangat gojes..!!kalau aku jadik Diah..mesti aku puas hati dan tak bukak2 baju tu..hihihi..

she's so sweet... :)pelamin yang indah..at last..ada juga pic bloggers bersama... :)
yihaaa..complete!!oo tidakk without Anil..hehe (dia lewat..opss!heheh jgn marah Anil..saya suka kacau kamu..)

pic saya bersama Azie..Nariko kalau u all tak kenai..(i amik pic nih..ye)

Sungguh seronok dan beronok2.. dpt berjumpa lagi ramai teman2 blogger.. :) Ya..teman blogger lagi memahami each other..sebab hanya mereka je yang tau..apa yang kita lalui sampai la ke hari bahagia kita nanti.. :) Thats y aku sangat la teruja kalau dpt jumpa mereka!Oh ya..Azie juga peramah orangnya..dan dia juga la makan non stop!hahahah..opss!


18 comments:

ctfza said...

hye amy.. nice blog.. i link urs yer? dah lama link urs but only let u know today.. sowi.. ;-)

sweet cravings said...

bestnye.. diah sgt cantikkkkk! pstt amy & nariko.. pakat pakai baju tunang ye? comel je- like always! ;)

[ Hanie ] said...

betul, seronok dpt jumpe.satu waktu dulu popular dgn perjumpaan chatters2 di IRC atau mane saje, skrang, bloggers pula ambil alih :D

Both of you sweet couple Amy.
Hope nanti majlis u juga seindah yg di harapkan :)

dialicious said...

amyyyyy..seronoknye baca entry u.rugi i x join mkn skali.wait for ur wedd plak la nanti.thanx for coming to my wedd and uploading the pics.cya some other times.oh ye..betol hanya bloggers tau ups n downs yg we went thru the journey.even sedara n sumtimes bestfren pun xtau latest update kite.huhu..u smpai 8pm maknanye nampakla dewan pun abis set up kan..jam malam tu jalan tutup seme so kelam kabut k

AmyMizzunderstood said...

ctfza :: oh ye ke??alamak..napa tak ckp awal2?leh ktia tukar2 citer!heheh

sweet cravings ::hahaha..saya pun tak tau nariko pakai baju tunang..tapi yes..itu baju tunang saya!hehehe

[ Hanie ] : thanks puan hanie!insyallah ada masa kita jumpa lagi...

dialicious :: diah sangat bz mlm itew..takmo ganggu dia..hehehe..anyway diah..u so beautiful!tergamam saya melihat diah dan baju itew!wink~

BuTtErFlyInFraMe said...

amy...diah sgt cantek kan...
haaa amy ngan azie pakai baju tunang ye... :)

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: hehehe kami pakai baju tunang!hahaha...tak de baju la nih!!heheh

Nariko said...

amy!! kita pakai baju tunang sama2.. ! hehe.. mcm pakat jer. tang makan tu mmg tak bleh cover, saya mmg lapar..huhu

AmyMizzunderstood said...

Nariko :: bila diorang ckp u pakai baju tunang..i cepat2 search u nya post tunang..rerupanya kita nya date tunang beza sehari jek!!hahaha...
takpe..saya faham..kita mmg lapar pun time tu..hihihi

BuTtErFlyInFraMe said...

amy, leh bg email tak? nak tanya sal exclusive bos tuu yg ade chocs tu...puas i kerah otak dok igt kat mn i penah tgk box tu, rupa2nya dlm fp kamo...heheh

Reena said...

oh cantiknya baju Diah!!! Speechless. Diah, u kena buat satu entri untuk baju u sahaja tau....pergh, mcm artis

sueanne sunshine said...

amy..you got all diah's photos sgt cantik, good angle and lighting! luv all the photos~

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: amymizzunderstood@yahoo.com email la yek..

Reena ::diah MUST post entry pasal baju!i agree!!

sueanne sunshine:: hi there!the photo belongs to HANIE.. :)

NURUL said...

cantik gmabr. sweet. pengantin juga sweet. hanie mmg pro dlm mengambil gmbr bukan?

AmyMizzunderstood said...

NURUL :: betul!heheheh

anil lutaze said...

haha.. i dah pulun bju tunang mase wed fizz..hehehe..

bes dpt jumpe sumer...seronok...

dan yes..diah sgt lawaaa gilerrr

**aah..btollh...hanya kita2 je tahu sepjg apa yg berlaku...gembira dan sedih...berkongsi bersama...

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: oh ya putih tu ya??patut la hahah..jarang2 orang ada baju color putih kan??kalau tak baju tunang atau nikah..huhuk2..sedih la tak dpt share lagi anil and diah nya prep..dah habis dahh..huhuhu

dialicious said...

ala..malunye..huhu..
dun worry i will continue giving tips for bride 2b and support u guys throughout the journey.sgt seronok bc prep korang2!