Monday, September 14, 2009

Buka puasa bersama teman-teman!!

Hi there..again saya mengupdate blog..sebabnya tak nak ada citer basi...sebab ni kan bulan puasa...huhu..

Last Saturday, my fwen, Nadia or just call her Nad came to KL from Penang..actually reasonnya dia nk antar kuih...tapi nk jumpa la saya nih..kami mmg rapat sebab my cousin, Eva..Hari2 ym,call,sms...tapi tak penah lagi jumpa..so hari tu la kami berjumpa..cewah2..blind date gitew...jgn risau entry ni bergambar..

me and Nad..cuba teka muka dia mcm sapa..wakaka
mereng sekejap after berbuka..
from left, me,jija senget,nana rela,eva my cuz and Nana
kan dah kata Jija tu senget!ada je benda dia nk buat!

Dan mesti korang tertanya2 siapa kah orang yang berjaya mewujudkan pic2 ni..tol tak??

taraaaa.... tunanganku...kami dipaksa melakukan aksi2 pra wedding oleh mereka...!!sumpah malu..tapi layankan...

yang ini pulak..aksi2 practise masa nak berarak masuk ke dewan..wakaka tak boleh belah..


Tapi sangat seronok...lepas berbuka la baru saya dan Atim ke jalan TAR..manakala mereka ke IKEA dan langsung ke Hartamas menonton bola.. :)

So far happy mempunya kawan2 seperti ini...yang tak ada rasa dengki dan iri hati sesama sendiri...Lebih senang berinteraksi dan tak de puak2 tertentu yang nak burukkan sesama kawan..Oh ya..Sila maafkan saya pada sesapa yang terasa..Saya tahu kamu masih membaca dan mengikuti perkembangan saya dari blog ini...semoga tak ada copy paste lagi untuk perkahwinan kamu dgn saya ya...

Akhir kata...semoga semuanya berjalan lancar..dan diulang..harap2 tak de copy paste...huhu...
Sekian...



12 comments:

Mrs. Amie said...

eh yerla.. dahla copy paste wedding aku untuk engagement dia.. even sket (sbb banyak mesti tak mampu nak follow kan) tapi tetap copy paste... mcm cantik.. tak boleh blah! aku tak phm org2 mcm nie.. klu nak copy paste pun, copy la.. tapi inform la kan...cth;

"wei aku buat cmni, cmni mcm wedding kakak ko aritu.."

smoga ko berbahagia bersama teman2 mu ini compared dr yg lain..

AmyMizzunderstood said...

Mrs. Amie :: Amin..kita bukan nk busuk hati,belagak ke apa kan kak..tapi dah dia yang buat perangai tak de adab..mmg elok la kena..jgn kata ko jek..ramai lagi yang dia copy..haishh tah la..lagi nk kata aku lak busuk ati..aku kah??

psstt cake ko pun dia copy laa...wakaka..ops bulan mulia..ampun2.. saya mmg bahagia bersama kwn2 sekarang berbanding dgn mereka itew..

anil lutaze said...

hahahahahahahahahaha....x pe bln posa diharuskan meluahkan amarah yg terbuku..\
siapalah org itu...

mau tgk copy paste diee...heheheh

BuTtErFlyInFraMe said...

upss...siapakah gerangan yang mengopi dan mengepaste ni...heheheh

syoknyee buke dgn kawan2..
aksi berarak sgt malu2 ye...

azie said...

HYE Amy.. saya pun kn copy paste jugakkk..huhuh ngn ??? huhuh orng nk kawin sibuk nk kawin tp duk copy paste.. xbaik kn amy..
sama lah nasib kita tp orng yng berbezaa... xper bulan baik jom kita maafkan mereka =)

Miss Shareeda said...

wahh.. sapa la gerangan org yg tak malu plagiat blog cik amy nih. dah mcm kes hanis zalikha vs amnhsykrh jer... hehe

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze ::hahaha ada2..tak baik mengaibkan orang tu anil...mcm mana dia aibkan saya kat kwn2 lain..saya tak kisah..tuhan akan balas..

BuTtErFlyInFraMe ::kang ckp tekejut pulak!hehehe..takpela..biar la tuhan je yang tahu..

azie :: lebih kurang la tuu..tak tau la sakit kat mana dia..tapi mmg frust la dpt mber camtu..tapi saya tak anggap dia mber dah pun..so suka hati dia la..

Miss Shareeda :: mesti ada sumthing yang orang len tak puas hati dengan kita..huhu biasalah tu..tak de kuasa kita nk halang..

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze ::hahaha ada2..tak baik mengaibkan orang tu anil...mcm mana dia aibkan saya kat kwn2 lain..saya tak kisah..tuhan akan balas..

BuTtErFlyInFraMe ::kang ckp tekejut pulak!hehehe..takpela..biar la tuhan je yang tahu..

azie :: lebih kurang la tuu..tak tau la sakit kat mana dia..tapi mmg frust la dpt mber camtu..tapi saya tak anggap dia mber dah pun..so suka hati dia la..

Miss Shareeda :: mesti ada sumthing yang orang len tak puas hati dengan kita..huhu biasalah tu..tak de kuasa kita nk halang..

Eva said...

hahaha kwn2 kite xde style dengki2 besh lg gila mmg xsempat nk hengat dengki2 niey kje fun gelak n gelak jaa sgt eppy kwn2 seperti ini susa n senang bershamer mereka...aper kite kisah owg len dengki g mammmm... larrr
diharap wedding ko success xde copy2 paste..wut kopi sndiri mnum xpa hahahaa

AmyMizzunderstood said...

Eva :: wah cuz!disini kamu?oh ya sudah semestinya..takpela wehh..nk buat camna..org tak suka kita wkakakaka..ang tak mo minum kopi ka?agaggaa

dialicious said...

kalo kamu dicopy paste maknanye kamu kene bangga sbb contoh yg baik.hehe.nway ur fren ade mcm muka faradhiya kan?betol ke.hehe

AmyMizzunderstood said...

dialicious :: yeyehhhh diah pandaiii betul2..muka dia mcm faradhiya!hahhaa..