Tuesday, September 15, 2009

Buka puasa bersama tunangan..

Hello peeps!

Ok mood saya kini makin ok.. :)
Semalam baru la dpt berbuka berdua,dalam keadaan yang selesa tenang dan tak rushing!wakaka..selalunya tak dan ja..

Atim bawa saya ke Amarin, Mid Valley...Oh sangat la sedap..rugi tak rasa..Harga pun berpatutan..since makanan dia nyum2..!

blur sket pic nih..bukan sket la tapi banyak..mls nk edit..
tengok saya tangkap lagi cantek ok..


Okla..pastu kitorang hunting baju raya..supposed untuk Atim..but tetiba saya lak yang beli...(lagi...) so..semuanya dah settle.. Alhmadulillah...tengah mencarik design cake untuk hari besar saya..!wink..

9 comments:

ctfza said...

hi amy..

tengok entry gud mood awk ni baru berani sy nak tegur.. huuu..

sy suka n selalu baca blog awk n dah link page awk kat blog sy... lama dah.. sori tau tak bitau awk awl2.. awk tak marah kan?.. huu

AmyMizzunderstood said...

ctfza :: ayoo..ingat saya rimau ke nk marah orang suka hati,..takdela..saya punya mood mmg sentiasa gile..kang takot tak telayan

Anonymous said...

amarin non halal food kan?

sabby said...

just for your info, if u are looking for cake maker try http://gateaux-licious.blogspot.com/

any design cake dia boleh buat and sangat kemas...and the cake very sedap...kiotr dah try byk cupcakes and this is my fave...

and makcik tu so baik...

Anil lutaze said...

ecececece...kalau tahu lah..saya dtg kaco awak berdua..hehehe

AmyMizzunderstood said...

Anonymous :: Amarin foods is HALAL.. :)

sabby:: thanks sab!i just need the design coz my cuz will sponsor the cake..btw thanks!boleh tengok2 jugak..hi3

Anil lutaze :: lately saya selalu ke mid valley la anil..shopping!leh jumpa ya!

weDa said...

selamat berhari raya dengan baju raya (lagi) amy :8)

hehe saya juga dengan sesuka hatinya telah link blog anda kerasa saya suka membaca blog anda hehe

BuTtErFlyInFraMe said...

tiap2 tahun tak penah dapat berpuasa dengan kwn,bf,dan kini dah jadi tunang pon belum sempat buka berdua,,selalu tu ramai2 ja..haihhh.. :(

tahun depan lah pulak kot...

AmyMizzunderstood said...

weDa :: wah saat2 genting camni pun ada orang suka baca blog saya ye?hehehe thanks!selamat hari raya!!

BuTtErFlyInFraMe :: babe,nanti dah kawin u buka berdua je la gamaknya..hehehe enjoy!