Wednesday, September 30, 2009

Thanks Reena!

Hi again...

Well..sangat teharu bila Reena post entry pic ni...

masa ni baru sampai nk cari tempat duduk b4 melantak...

Tak sangka pulak ada pic nih..haishh sian Reena dpt CD wedding pic dia ada pic kami..sorryy!


us

Since hp saya kecurian..kalau tak ada gak pic saya ngan Reena close up..hehehe...tak de rezeki babe!

Seperti biasa..mari mengoogle!i get this..

pose seperti ini WAJIB ada..

saya harus mengumpul lagi possing2 yang terbaeeekk supaya photographer tak kering idea kan kan?tol tak Diah??hehehe

10 comments:

modusoperandi111209 said...

amy...
pic all boys tu pun wajib gak tau.. cute walopun kelihatan 18sx.. hahaha...

AmyMizzunderstood said...

modusoperandi111209 :: BULEH2..hehehe..

princess.dHani said...

Atim kelihatan sangat macho pegang tangan u! hahaha

AmyMizzunderstood said...

princess.dHani :: wah macho kah wakaka...thanks!

Mrs. Amie said...

kalau nak pose mcm tue, make sure cukur bulu kaki dulu...inform skali kwn2 ko yg akan berdiri sebelah tu nnt..agagaga

AmyMizzunderstood said...

Mrs. Amie :: hahaha mongok!pakai baju kurung laa..bukan dress!

muffin and donut said...

cik muffin pon ade gak berangan2 nak pose cmne nanti,,hihi,,yg penting,gmba nanti xnampak mcm kejung,,
hihi
sgt suke gmba2 cndid,,
xsabar~!!
huhu

NURUL said...

dulu time sebelum saya kawin pun mcm amy gak gogles gmbr2 terbaik utk diberitahu kpd photographer ttg pelbagai idea untuk mereka shoot.

tp bila time majlis kawin tak leh wat apa sbb masing2 busy dgn agenda tersendiri. so terima saya hoot yg mcm mana photographer shoot :)

Sha Pattinson said...

kaki saya sangat besar may b tak sesuai kalau angkat2 kain segala walaupon post itu sangat menarik hurm sesuai untuk u amy ..alalala sweetzz!!! what about post your hubby angkat you dr belakang lagi sweet kan!!!cadangan ajer

AmyMizzunderstood said...

muffin and donut :: gud!!leh ktia share2 pose apa yang besh!

NURUL :: tu la..kena ada sorang coordinator tunjuk kat photographer tuu!

Sha Pattinson :: alaa who cares bout our size??kita nya wedding kan??oo atim tak larat kot nk angkat saya!hahaha