Monday, October 5, 2009

Hantaran Hunting....part II

Hi there!

Well...last weekend sangat la fenat!dengan open house nya..ngan settle hal kawin lagi..huishh..pic will upload soon!hehehe ngan buat hantaran jugak..ohh tidakk!

Before gi open house, we all singgah dulu kat umah my bestest fwen!wakaka..
Dia buat Majlis Aqiqah untuk ank dia..Alya Qiasara.. :) Selamat menjadi ibu yang mithali babe!

me (without tudung!hampes) and Norliza..endoi...ank dia?wakaka tak sempat aku nk tangkap pic bby dia bersama2...huh!

Kalau korang nak tau..me and Norliza ni..kawan dari secondary school..Form1 sampai la Form 5 satu kelas, dan duduk sebelah2..(kebetulan..tapi bab duduk sebelah tu mmg kami nak..sebab dah mcm soulmate!wakaka ayatt!tapi dia bek sket la..saya yang suka ponteng!)

After settle semua open house, baru la kami gi carik lagi barang hantaran untuk Atim pulak..ada tinggal beberapa je laa..jalan punya jalan masuk la kat satu kedai ini..so kami pun tengok la cincin yang ada..For Atim, dia prefer suasa dari yang lelain..ada 1 je yang manarik hati dia..saiz plak??ngam2...so no need to resize or wutsoever..Atim agree to take that ring..so i pun ring ring!!agagaga...beli terus!huhuh mudahnyaaa..asal la tak gi Mid Valley ni awal2 ritu??

cakkk!!

Nak tau tak apa berlaku tiap kali kami kuar sesama..??

ni la jawapan dia...amik pic sendiri..lama gila tak buat!sumpah..!!

Ye saya nampak muka bengang Atim everytime dok dlm keta n.."Yang..pinjam hp!!" wakakaka...tunggu la hp baru menyusul tuan2 dan puan2..tunggu!wakaka..

Then went to Raoul..carik kemeja dia..that dia ingat nak bagi wallet and belt..tapi dia nk kemeja puloks...maybe belt tu akan menyusul kemudian..Happy!hantaran semua dah settle...

Malam pulak,we went to my sis house..alahh jalan kaki pun sampai!huhu..after dinner..Mee Bandung nyum2...sedap! we all discuss bout our pelamin..customer's pelamin...ETC..if me,Atim,my sis n bro in law bergabung..isunya pasal business kami la apa lagi..haishh bila la leh benti keja nih!tak sabar dah!

Me n my sis juga sedang sibuk nk siapkan majlis aqiqah Qaira..Atim juga masih dlm proses mendesign kad..haiih lega semuanya leh buat sendiri..cuma cukup kah masa??

11 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

i'allah cukup..tingkatkan usaha lagi ye..chayok cayok!!

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: thanks babe!akan ku usahakan!

marryme said...

pesan kat atim design lawa2 k. jgn bagi malu budak mmu. haha kidding :p

hehe.. tak sabarnye nak tgk wedding korang.. mesti sume cun2 belaka! :D

Sha Pattinson said...

sweetz ..bila masa entry u nih seakan i pon ikut semangat go go girl ..hehehehe

.:ANN512:. said...

hye amy..

cakap pasal raoul..tingat kat my fren sorang hari tuh..all brg for hantarans from raoul..hoho..kelam kabut punya pasal..lagi seminggu nak kawen baru nak bli brg hantaran..hehe

owh..best of luck for ur hantaran hunting!~

Dahlia said...

Weiihh...dah lama tak dgr khabar si Norliza nih... Dah da ank rupanyer..Bile teringat Norliza, teringat gile pada pic wedding dia yg tak menjadi di sbbkan photog. itew.

AmyMizzunderstood said...

marryme :: hahah tu la dia kat dell!tak tantek malu jek study kat mmu kan?hahah

Sha Pattinson ::oh yaka?bagusnya!so that u pun leh prepare jugak!hehehe semangat!

.:ANN512:.::yela..same with Atim..wallet,kemeja n maybe belt kat Raoul senang nk carik!hehehe package

Dahlia :: tula..but lastly dpt jugak album dia tuu..nasib laa aku sempat bg biz card kat abg tu masa dia bz2 amik pic liza...hehehe

anil lutaze said...

hebatlah amy..haros ckop masa ok!!!

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: thanks anil!

dialicious said...

cantik sgt muka dah naik seri..huhuh

AmyMizzunderstood said...

dialicious :: alamakk yeke?wakakaka..ramai dah tegur nih..harap beseri la selamanaya!amin