Wednesday, October 28, 2009

Lovely Day

Hi there!

Huhu..keadaan seaakan tegang selepas saya mempublish entry sebelum ini..tutup citer la yek..tak mo bermusuh dgn sesapa..dan sekali lagi saya mohon maaf jika ada yang terasa...ok?

Isnin lepas, Ayah saya kata nak belanja dinner..simple dinner la..biasa2 ajaa..yang si pemilih tempat bukan la birthday girl tapi..akak dia..so pergi la kami makan di Kluang Station di Desa Park City...U guys know wut??Rumah2 dan kawasan Desa Park ni bikin aku gilaakkkkk!!kalau tak caya pergi la sekali sekala...location nya dekat Manjalara... :) (psstt..boss saya punya rumah kat situ..harga??Setengah juta uoallsss!)

tok ayah bersama lil Qaira
kami laa..owhh bro in law tak de dlm nih..ciannn

haa tu kat belakang pakai baju merah tu..wakakaka...

kami nak balik dahh...erkk asal Atim wat aksi kat situ??

After dinner, me and Atim gi jumpa brother band untuk wedding kami...hehehe...yang bestnyaa harga dia menarik!kurang dari budget kami plak tu..wahh apa lagi..terus deal!!hahah lega sket dah settle bab entertainment nih...kalau tak hari2 pikir sapa la nak nyanyi kat wedding saya nanti...Anuar Zain kah?wakakaka...

Then kami juga sudah deal..nk buat outdoor photoshoot bersama Avicenna lagi 2 mingguuuu!sekarang kami perlukan tempat dan saya nak mencarik baju!theme : PICNIC!!
Ada suggestion??saya inginkan park yang cantik...dan saya perlu kan maxi dress..!!tahu tak kat mana nk dapat?selain saya perlu pergi ke The Street,Curve?Bantulah saya...Sekiannn...


15 comments:

Dahlia said...

Sweet seehhh... dressing ko...
Last skirt aku yg pnh aku pkai adalah skirt hasil buatan tangan aku sendir...time KHB di sekolah menengah dulu... bile tgk balik **siap aku puji sendiri** pandai gak aku jahit. huuhuhuhuhuhhuuuu...

--being Maneesa-- said...

hi amy!
maxi dress try check Layla Closet at Uptown damansara ( the shop lot in front of uptown ).

anil lutaze said...

waaaa...arijadi amy ke...???

sori x noticed kt fb...happy belated birthday amy....semoga pjg umo dan dilimpahkanr rezeki yg brganda2

wow..nk buat prewed..sonoknye...lokasi? ape lg tmn tasik lah kan...

kt tmn tasik permaisuri cnthek...tpt erra kahwen dulu kot..
dkt je ngn vista amani..

BuTtErFlyInFraMe said...

amy jgn lupa bawa hat ya...rambut harus biar serabai dibawa angin sepoi2 bahasa..ohh..bunga orkid di tepi telinga...haa basket n picic mat jgn lupa ya...buah...sparkling...gelas..harus ada aksi meniarap sekali...hmm apa lagi eh...haa harus ada hand bouqet skali.. :D wahhh mengada2 sungguh cadangan sy ni...huhuu abaikan... :P

Anonymous said...

tryla gi PAC, performance art centre kat Sentul..lawa

* Nat Azmi * said...

dik amy, i pun tgh cari band for my wedding...need ur help yea, recommend kan boley? thanks!!

AmyMizzunderstood said...

Dahlia :: hahaha sweet kah?biasa aja..

--being Maneesa-- ::hmm i rasa kena pergi kat area uptown kaan?boleh2 thanks ya!!

anil lutaze ::thanks anil..owh yeke?situ cantik ehh..hmm ok akan difikirkan..thankS!

BuTtErFlyInFraMe :walaweyy..bagus idea kamu ni..sama mcm yang ada dlm fikiranku ini...hihihi...thanks tauu!!for the idea..!

Anonymous ::tempat ni saya tak penah dengar..tapi ok gak kan..thank u so much!

* Nat Azmi * ::hmm band wedding saya ni..kg pengantin yang suggest..sebab ala2 akustik gitew...nnt email saya ya?

Mawar misswateva said...

amy, ur maxi dress harusss not too short but not too long.yg sedang2 saja!
dlm basket mesti ada fruits..;)

Jaja said...

Amy...kat FRIM cantik. Byk pokok2 cantik and sangat sesuai utk nk buat outdoor esp picnic theme. Takpun taman botani tp tak pernah gi sana lagi. tp dengar2 kat sana pon cantik. Tmpt maya karin kawen. Good luck amy! :)

AmyMizzunderstood said...

Mawar misswateva :: tu la pasall...nk carik yang sedang2 ni laa bila nk tak dapat!haihh

Jaja :: FRIM?heheh dekat sangat ngan rumah tu..wakakak..insyallah boleh jugak kan

sarahsayangjiman said...

Amy,anonymous tu right.sentul west cantek. Sentul west is where KLPAC tu. try pegi survey situ..

haha..teringat zaman mula2 dating ngn tunang dulu..huhu.

NuRuLeRnAdEwI said...

Amy,
PAdang UPM pun cun gaks.. cuba situ...

bitsANDpieces said...

heh..yea frim and upm cantik..eh, tapi u berani tak buat macam kat jalan ampang ke..bukit bintang ke...time tgh jem tuh? heh..seen few photographers yg buat mcm tu..ah and it turned out to be..oh..lawa gila..heh..cant wait to see your shots...nampak macam pandai pose je..heheheh

Nurulhuda|Adlie said...

desa park city mmg tak boleh tahan, rumah tersangat lawa2.. 3x jugaklah i pegi, pg makan je, hehe.. dia ada waterfront kan, lawa jugak nak amik gambar..

AmyMizzunderstood said...

sarahsayangjiman ::owhh tempat kenangan yer..hahaha..buleh2 nnt amy nk gi tengok!thanks sarah!

NuRuLeRnAdEwI ::tu la ramai bloggers ckp cantik..nak kena pegi laa ni!

bitsANDpieces ::owh di tengah bandaraya..quite cun kan??tapi my theme is picnic la dear..hihihi...u try la!

Nurulhuda|Adlie ::betul!mmg gila la tempat nih..haishh bila nk dpt rumah sebijik kat situ??