Sunday, October 18, 2009

Majlis Aqiqah Si comel Qaira...

Hello again!!

Hmm akhirnyaa kebuzyan berakhir sudah...So lets enjoy Majlis Aqiqah Lil Qaira yang berlangsung pada Ahad,18 Oct 2009...

Design by : Muh Hatim..



cookies...by Shilacupcakes...

with Mama and Abah
my niece..Qaira..
di dalam endoii..dia gelak time ni tapi pastuu..nangih..tak biasa kowt?

ok yang nih..tak leh handle dah..handle with care je lahh..wakaka..mama eva and mama ika..

gedixx itu harus!!
me,cuz and my Atim..


Ada banyak lagi yang harus di upload..tapi semuanya dlm camera ayah..macam biasa la..belum edit...All deco is from MerisikGallery sendiri ya..caiyoookkkk!!
MG dah provide Majlis Aqiqah,Baby Shower pun bulehh..intrested just email us la okeh??
Thanks to my beloved fiance,Atim yang mendesign card for Qaira..e-invitation..dan membantu kami semua..even dia pun tak berapa nak sihat jugak..huhu..kami food poisonning!ceh!
dan sentiasa ada di saat saya memerlukan.. :) Thanks a lot!

So sorry pada Anil,tak dapat ke majlis rumah terbuka kamu..pada Liza dan Kak Ina juga..sebab that day saya bz dengan majlis aqiqah ni..Thanks to Norliza yang dtg dengan theme pink dia begitu juga dengan Kak Yam..ikut tema betul diorang nih!!..wakakaka..Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..even saya tak berapa nak sihat..tapi dalam gambar bukan main lagi haa..Aunty2 sound,tak sihat2..tapi bila bergambar bukan main sihat dia!huhuh...nak buat camne..tu wajib!

Oh tak lupa Selamat Hari Deepavali kepada Kavitha dan Thana...!And Kavit, Happy Birthday!!yihaaaa...seminggu lagi my turn pulakkk....

p/s: Pic yang lelain boleh didapati di FP kami..juga blog baru.. http://merisikgallery1.blogspot.com







4 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

comey!! tapi lagi tembam dari auntie die...hehee

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe :: hahah haruss..sihat2

anil lutaze said...

ouh..eh..wow....majlis aqiqah..love it..ni x sbr nk ada anak ni...hahah ..gatai...

x pe amy..i tau u ade aqiqah...tumpng seronoks...kita sama2 ada mjlis pnting...hehe

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: thanks anil kerana memahami situasi saya yg tak berapa nk betul skrg!wakakaka doa untuk anil supaya dpt baby cepat!aminn