Monday, October 12, 2009

Open House...

Hi peeps!

Letih...itu la yang boleh saya ungkapkan sekarang...hihi...
Last Saturday, Open house kat rumah Atim..malangnya saya datang lewat dan tak berkesempatan untuk membantu seperti biasa..coz im helping my cuz prepare open house rumah dia on Sunday pulak..hihi...bz kan kan kan??huhu

Ramai gilew orang kat umah Atim..bukan orang giler..tapi ramai giler..okeh?
Meh nak upload sket pic..with my best fwens yang dtg malam tu..huhu...

jijah,nana,eva and me..me,nana and jijah...
2 orang yang leh buat hari2 ku gila!in white...captured by Atim..Again in PINK,with my beloved Atim..kat belakang umah Atim kuikuikui...

On Sunday...open house kat umah cousin pulak kat Putrajaya...hehehe

kami...yang single!wakakkaa..single katernyerr...intan mahu pulang..

terpaksa melayan si gila ini...

Pic from Intan...Thanks Intan!!


10 comments:

BuTtErFlyInFraMe said...

lepas letih, dapat swimming best nye.... kalau saya ada pool kat umah, harus terjun malam2..hehe..

mcm lee pandai sgt swimming..main air je lahhh..hahaha

anil lutaze said...

prtama kali dlm sejarah ni amy dtg lmbt..hehehe...ye...cik amy mmg sibok...wanita bekerjaya...

AmyMizzunderstood said...

BuTtErFlyInFraMe ::hahaha...saya tak suka airrr...takot!

anil lutaze :: uihhh pandainyer anil..awak pun selalu bz kan kan?hihihi..

nona said...

wahh bestnye blakang umah ade swimming pool..=)
dear, i nk tnye..baju u cntik..beading tu kt leher cntek..=)wat sndri ek...

Mrs. Amie said...

korang open house 5 org je ek?

AmyMizzunderstood said...

nona :: hahaha..pecaya la i takkan mandi kat pool tu..mandi kat bilik air lagi best!owhh ya saya buat sendiri...biasa2 jek..

Mrs. Amie :: heheh..aktiviti gossip tak leh ajak reramai..ni yang boleh dipercayai jek!

nona said...

amy tgn seni..patotla cntik wt beads tu..

AmyMizzunderstood said...

nona : tak de la cantik mana pun..kena try byk kali leh la..lagipun benda ni kena ada masa...so baru kemas..heheh

dialicious said...

wah kayanya!..bestnyer umah mak mentua ade pool..gamba dlm umah xde ke.hehehe

AmyMizzunderstood said...

dialicious :: alamak diah!!dont said like that..tu umah parents atim..bukan rumah kami hahha..pic dlm rumah?emm tak de la diah..tapi if nk tengok amy ada buat entry pasal 1st raya..kat umah Atim..itu je yang ada... :)