Monday, December 28, 2009

Another great weekend

Hi peeps!!

Well..On Saturday nite..me and Atim attend Tasya's wedding at PJ Hilton..As usual, kami adalah 1st couple dikalangan blogger yang sampai dulu..hahaha..then nampak Diah and husband..andAnil & Zam...yeay!(kitorang ada plan baekk punya pas wedding Tasya!)

anil,diah and me..abaikan muka comot itew yer..."amy!jom2..tak de orang kat pelamin tuuuu!"kata Anil..
if Tasya ada Alex Yong..i ada Afdlin Shauki tauuu!wakakaka comey!
incomplete..diah ke majlis lain..(kami grab org berhampiran untuk tgkp pic ni)
with Tasya and AleX Yong...
feeling2 hijau & pink...sama dgn scallop!wakakawaiting Diah at A&W..taraaa...

After that we went to papparich,Pj...gossiping like urghh..hahaha..sangat kelakar...sangat2 happy dpt jumpa 2 bloggers lagik sekali...i love them!wakakaka sedar2 dah pukul 1.30 am..then baru masing2 rasa nk balik..

yeay 2 diva...saya belum masuk ke arah "diva" lagik..tunggu laa..!
yeayy kami..sian redza takde..
kami..maaf tangan saya di belakang..huhu..

our driver...hahaha..

to Diah and Anil..saya happy dapat hangout dan bergossip dgn kalian...
Pic credit to Anil untuk pengolahan dan cerita original adalah digalakkan pergi ke page Anil..wakaka...

Oh to both of u..kita kan ada business yang kita plan..ingat tak??wakakaka...kaya weh pasni!meletoppp!

4 comments:

dialicious said...

best gileeee kan we shud hang out more..maybe after ur wedd la nanti dh kurang bz kan..
cant wait to c anil's pics
yg paling penting,my hubby enjoyed knowing all of u!

anil lutaze said...

hahahaha...gilak2an...seronok....tp awak adalah bakal pengantin yg vizi dan berkomited...susah mahu ganggu awak lagi..hehehe

AmyMizzunderstood said...

dialicious :: semua orang happy..sebab tak sangka kita satu kepala..dan satu mulut jugak!hahahaha..

anil lutaze :: hey anil..pas ni dah tak bz..just wait for another month..saya pasti meluangkan masa dgn korang..wajib!

* Nat Azmi * said...

Nak join jgk!!! Hihihi