Monday, December 21, 2009

Great weekend

Hi peeps..

Okeh lets start on Friday..Awal Muharam..everyone cuti kan kan?me too..around tengahari sampai kat Jackel..met Atim's mum and lil sis..hari ni activiti adalah SHOPPING!! ye ank2..shopping lagi di tengah2 bulan..malah tak payah kira bulan...Mak Atim sangat gemar bershopping..dan saya suka ikut dia wakakaka..dapat juga mencuci mata..dan kaki..

Start hunting kain2 mengikut theme kawin kami nanti dari pukul 12 p.m..belah Atim kena pakai 'Lilac' and mine 'Soft blue'..Oh temanya memang sangat colorful..sokkaaa...dan kami keluar dari Jackel pada pukul 6.30 pm ye kawan2..setengah hari berada di Jackel sahaja..Then after that me and Atim jejalan kat sekitar Semua House..untuk mencari Kurta dan Punjabi Suit..untuk majlis pertunangan kawan baik Atim esok...Pic kat hp Atim seperti biasa..harus menanti..huhh!

me,aliaa and atim's mum...@jackel...penat sampai teduduk!!
"ok tak?" hehehe..loving couple..i heart u guys!

Saturday..ya..ponteng kerja..kenapa?sebab malas la..orang lain cuti saya kene kerja..lantak laa!
Pergi menyiapkan handbouquet untuk tunang kawan baik Atim..kami hantar ke rumah dia dulu at Kota Damansara..ye dia cakap "CANTIKNYERR" (saya tak perasan eh,ni dia kata!)

im using pink eustoma

Pastu went to my BIL house..MG meeting..(selalu mmg macam ni,if kami ada event 2-3 minggu sebelum) After maghrib, bertolak ke Kota Damansara semula..oh ya..majlis pertunangan mereka sangat meriah ya..siap ada lampu disco...Anil!saya tau kamu sukakannya!wakakaka.. (sian Anil kena kacau lagik!) Mereka berdarah Pakistan..jadik theme malam itew adalah malam bollywood..wah mcm sehati berdansa plak!

me in punjabi suit...yang pertama..rasanya pasni nak beli 1 lagi yg color2 plak!
atim in kurta..in white too...

Sunday..hunting barang2 untuk majlis aqiqah yang akan datang..Insyallah..
Kenapa ssh sangat nak jumpa barang2 nih..dengan theme color sedemikian..urghh tension sudah!Tengah jalan2..sumbody tepuk bahu saya..ya saya nampak dia berlari ke arah saya..(takot sebenarnya!!wakakaa) "Amy!" saya pun toleh..emm arr emm arr..sapakah?"tak berapa nak ingat but im sure one of bloggers nih!" Dia sangat comel okehh!
"Sue Anne! ingat tak?" dia cuba mengingatkan saya yang tak berapa nak ingat nih..tapi once saya dengar Sue Anne..then i dah dapat tangkap..OMG!!keciknya dunia nih..kenapa harus bertemu di The Curve masa saya tengah tak bersiap?huhu..so sembang2 sket..since majlis beliau akan berlangsung bulan depan..huhu lagi beberapa minggu saja..Gud Luck babe!!Thanks tegur saya...at least ada juga orang nk tegur..huhu..

Watching Zombieland..best giler..kelakar..gi la tengok!
Call Rizman..and set our fitting is on 26th December...huhaiii!
Thats All!

2 comments:

Ms Abby said...

OOoh my, what a weekend, ahaha. bestnyer g soping2 dgn bakal mertua. Unyer kaler utk both family best, meriah sgt....hehe, mesti lawa kan nanti....

AmyMizzunderstood said...

Ms Abby :: owhh tired jugak sebenarnya!!huhu...thanks abby..!