Wednesday, December 23, 2009

My Hairstyle dolu-dolu..

Sila jgn muntah darah ke batuk kahak atau sebagainya...sebab ini blog saya wakaka..my sis diserang beberapa ekor LALAT nowdays..kenapakah?tak tau la..jeles maybe?ingat kakak aku tu artis kah?huhu..apa2 jelahh..

i wanna share my hairstyle previously but tak cukup bukti /pictha nk di upload..so i already have my old2 pic..saksikan kehodohan(hodoh ye bukan bodoh..) diri sendiri..adess tolong la..!

i like this style..ni betul2 pendek yang pernah saya rasa..wakaka...look like budak2 sekolah..dan ramai org kata nampak kurus..huhuni once dia dah panjang sket..but saya rasa gemokk..hahaha..and boyish sket..sbb kelakuan saya agak kasar+comot sentiasa..tapi tetap maintan cun..wakakaka perasan!

panjang sket lagik..but saya mmg rajin ke saloon..huhu 2 bulan sekali trim..tiap kali keluar harus dry blow..masa ni kira diva la dulu2..wakaka..rasa cam perfect gilew rambut time nih..owhh disebabkan pic ni la..atim msg saya kat friendster waakaka..amacam?test market okeh!

teringin plak nk rambut depan camni..masa tu sangat 'IN' la..

owh pastu gatal highlite...it cost RM20 kat Kulim..hahaha..layankan..sebab tu dah mcm hape jek rambut nih!
i loveeeee this pitcha and hairstyle too!nampak cute2 gitew kan..pasan lagik..

this is the new one..terpaksa simpan panjang untuk kawin nanti..huhh..miss my short hair..but saya dah trim again dlm 2 inch dan biarkannya sampai la wedding nanti..ada lagi sebulan lebih i guess..huhu baru leh buat cam rambut entry lepas kan kan?agagaga..gedix!

saya enjoy color rambut dan tukar2 hairstyle sepanjang zaman muda mudi...tak rugi pun..except jgn la sampai botak kepala kan..tapi masih tak berani lagi nk color mcm ni...

atau

heee...if one day me and Atim ada baby..dan bila besar boleh baca lagi blog nih..pasti dia tak ngaku kami mommy ngan daddy dia..huhu...just for fun..sayang,Ampun!!

14 comments:

cikteratai said...

pic 1 n 2 nampak cute...
yg lain2 tu nampak matang.....hehehehhe

ctfza said...

amy.. gaya rambut no.1 sangat cute! comel sangat2! nampak mcm amoi cine.. :-)

AmyMizzunderstood said...

cikteratai :: tu pasal org kata saya nampak garang..agaga..tapi mmg garang pun!

ctfza :: suka yang tu jugakkk..apa kan daya!

cikteratai said...

Amy:nak kawen tak leh garang2 tau..hehehehe

Ms Abby said...

Akekekeke, dua2 pon comey laa ٩(-̮̮̃-̃)۶

sitijamilahazmi said...

amyyyyyyy u looked adorably cute with short hair!nampak funky oke.tp nak kawen kena simpan rambut panjang kan kan? =D

anil lutaze said...

wahahahaha....umberella..ela..ela..ey..ey..ey...hehehehehe

amy..dulu saya sgt horror krn prnah berambot pndek yg sgt lelaki dn jantan...hahaha...

tp kmu sweet lah cmtu...auwww

ieja said...

hak.. amy.. saya sama citarasa ngn en atim awak la.. no 4 mmg cantekk .. :)

faRhaNa said...

aku suke pic ko yg 2nd last..(not pic atim okeh)pic tuh look u so gojes!!luv dat..naseb aku pki tudung..xkose okeh nk bt rmbt bagai..tp aku sentiasa ke saloon tuk trim n urut2 pala..auw...

AmyMizzunderstood said...

cikteratai :: hehehehehe sket jekk

Ms Abby :: ke comot?

sitijamilahazmi :: ha ha..kan dah kata!!ishhh pas kawin terus ptg aci tak?

anil lutaze :: hahaha..ada 1 lagi pic..1st ptg bob style..itu sebijik rambut rihanna kau!tak kose i...rimas..hahaha

ieja :: tegoda ke tak?wakaka

faRhaNa :: ishh aku pun suka la weh..curl sket2 kat bawah tu kan..hehehe..tapi tu temporary jek buat sendirik..tq!

jarjar said...

Amy, pics awak (from certain angles) nampak mcm Ummi Aida..heehee esp in the 2nd pics.. cantek! :D

AmyMizzunderstood said...

jarjar :: hahaha..orang kata la bukan saya kata tau..macam ummie aida,cheryl samad,fara fauzana ngan linda onn..ok campur2 jadik muka saya wakakkaa

Azi3 said...

AMY rambut u yg num 3 tue sgt cantik ngn u... serius nmpsk u lgi cute tmbsh cute =)

AmyMizzunderstood said...

Azi3 : tambah cute ke tambah gemok?hahaha