Saturday, February 27, 2010

Meeting with Anil and Diah

Yellowww....

Well lupa nk update mengenai Bloggers Gathering yang bakal diadakan on March nanti...Last thursday, saya berjumpa Diah and Anil..supposed Azi was there..but dia ada kerja and tak sempat nk jumpa..but anyway,Thanks Azi belanja dinner!

Jumpa kali ni bukan nk gossip yer..tapi dengan berbekalkan beberapa experience...saya dijemput oleh Diah..untuk join meeting ni...terima kasih Diah..saya rasa berbesar hati...Walaupun diorang single hari itew..saya tetap kesana bersama suami...hehehe...

Macam2 yang kami discuss even saya terlambat sampai (ini adalah kali pertama lambat...sila take note..selalu saya on time..tapi traffic jam!) Tentang venue,date,theme,activities...etc...dan bakal di discuss kembali untuk final decision... (waiting Diah and Anil..)

them..anil and diah orang kuat event nantimy full time lover and driver..wakakkaa...penat lepas kerja...us @delicioustekun kan?heheheh...


Semoga segala perancangan untuk Gathering event ini berjaya la hendaknya...we need support from all bloggers..and please join us!! tak rugi wa cakap lu...kita boleh meet each other..gossip2 pasal wedding...tukar2 idea....seriously...yang paling penting merapatkan silaturahim antara bloggers...masa ni la nk kenal...oh ya!untuk yang non bloggers..anda juga dijemput hadir!

We try to arrange activities...supaya korang semua tak borink la nnt..hehehe...but if yang nk join,sila email kat Diah,Anil or me okeh?If u guys ada idea yang intresting lagi best...jom jom!!

20 comments:

yooryn said...

nice2.....i non blogger tp nk join jugak.....sounds gud.....

extraordinary journey said...

yay...hopefully i'm in...nak support sekali..hehehe...

AmyMizzunderstood said...

yooryn :: gud jgn lupa join!

extraordinary journey :: yeayyy best2

ainee cumi2 said...

wahh bestnya tapi mesti kat KL kan..

AmyMizzunderstood said...

ainee cumi2 :: rasanya kat KL jek...tak keluar dari KL...

eila said...

Amy.. x sabar nak joint gathering niee..mesti meriah puunyerr

AmyMizzunderstood said...

eila :: ye...jom2..dtg tau nnt!

LAYLA said...

hi amy!
nnt send kad jemputan..ceewah..
mcm diva pulak..
neway dah add blog amy kat 2010 gojes brides..congrat fr u wedding..amy cantik sgt ms wedd...

fikaryna said...

waa..bestnya..sll baca jer korang gather time g mana2 bloggers nya wed..tp daku jauh d taiping..huhu..tp support gak walau dr jauh..

AmyMizzunderstood said...

LAYLA ::wahh hehehe...thanks ya!

fikaryna :: alahai..yeke..turun la sekali sekala..on march nih

anil lutaze said...

next meeting plis...haha... hari tu baru mukadimah je kan... mmg byk gak keje nk buat event ni.

AmyMizzunderstood said...

anil lutaze :: tu la..amy rasa email each other first...then bila dh decide kita jumpa lagi ok tak

* Nat Azmi * said...

flawless la korang tiga nieh...jeles :P huhu... babe, anything u need email me yeah...

AmyMizzunderstood said...

* Nat Azmi * :: alahai..diorang yer..but not me..i comot!wakakaka...ok no prob tasya!kami tak kan melupakan mu

faRhaNa said...

ouh, ade gathering kah??cayalar korg nih!!hehehehe

Ms diaNA said...

i cant wait for that day to come.. sgt teruja ni mau ber'mingle' sama rakan2 bloggers..

AmyMizzunderstood said...

faRhaNa :: hha ada wehh..jaoin tau 27/3 ni

Ms diaNA :: hehehe yeayy sonok bukan

Sha Pattinson said...

i dtg bagi sokongan jer or may b akan bawa potential customer ..i nak sewakan aper ekk?? nak jual aper ek? sume dah jual hehehe

dialicious said...

diah baru baca entry ni..huhu..sian kan org xde internet ni ;p
c u 2moro babe!

ps seri pengantin korg masih ada la

AmyMizzunderstood said...

Sha Pattinson :: sha datanG?wahh bestnya!!tak penah jumpa sha in person huhuh

dialicious :: hihi..seri katenyerrr,..huhu