Tuesday, March 30, 2010

B&B Gathering

Hello...

Thanks a lot pada yang wish saya...terima kasih..harap dengan doa kalian saya dan bby akan sihat sejahtera...Amin...

So nk update sket pasal B&B Gathering hari tu..which is..saya amik pic dari Kak Dell,DigitalSyndicate...


ooo mementang i tak leh jalan2..u menggatai eh..!?Awass!
Cuppies from Azi (Nariko)
me and Jai (emcee for that day)

Us...all in white...kecuali Ann..sebab dia kena jadik model hari itew,and me kesejukan..tapi dlm still in white..okeh..?

And semua yang datang sangat2 sporting!!Game yang ada pun leh buat fening...lagi2 bila Atim and Zam yang jadik emcee masa tu...adesss...even tak tengok..tapi dengar saja pun dah leh gelak pecah perut!hadess...
But overall big thanks to Diah..sebab organize B&B gathering ni dengan jayanya..!dan semua bloggers yang membantu...saya pun sonok jumpa semua..

4 comments:

shafiza azali said...

ahahha.. Atim x menggatal dun worry, kalau dia buat centu Jai dah terus lari panggil Amy dah.. hehehhe..

p.s: babe, pasni dah boleh beli dress biru tu la.. hehhe

anil lutaze said...

suka dan seronokkkkk... jumpa this friday

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

terasa sangat rugi bile tak dapat join. hoho.. mesti gempak gile ni!

Sha Pattinson said...

sempat say hi dengan awak tapi tak sempat nak berbual u pun bz ramai tegor u hehehehe ..btw jumpa jumaat insyaAllah ... take care