Wednesday, March 24, 2010

Gathering update

Yellow peeps!

Well...yesterday Anil,me,Diah,Syila,Qis,Wawa,Ann,Abby,Jai berkampung di rumah Anil untuk bercerita lanjut tentang gathering yang bakal menjelma tak lama lagi...

Final discussion...and everything nampak smooth...even mmg ada yang pening (since registration masih ramai lagi yang nk join us) terpaksa la Diah berpenat lelah untuk memastikan bloggers turut serta...baru la meriah ye tak?cuma..kenapa terlambat?huhu


Sian Anil,dlm keadaan yang tak berapa mengizinkan dia tetap layan kami dengan gila2nya...takpela..saya sedia menjadik 'maid' Anil mlm itew...janji dia tak buat kerja berat,dah memadai...semoga Anil tabah yer!dan berusaha keras lagi...hehehehe....
Kami pulang agak lewat dlm pukul 11 mlm..since ada yang drive sorang2...
Dan jumpa kami pada hari Sabtu ini...27 Mac 2010..pukul 2 ptg!okeh?
Love,
Amy

11 comments:

ederq said...

hi amy. tq for organizing this! see u all there okeh :)

Que Ariffin said...

wanna join!
=D

Ole-Ole Manis said...

ye. kite jumpe kt sana k. tak sabar nk jumpe sume2 puan2 dan cik2 yg selalu ditatap dlm blog jer. :)

anil lutaze said...

oo..salah er..saya ingtkan awak tuan rumah no.2 ...ala..bkn maid lah..no..no..

hehe...its ok..asalkan kita semua dpt selesaikan serba sedikit kerja. ;D

jumpa anda semua nanti ya

extraordinary journey said...

ahh best nya...sure u guy had fun last night kan...i'm stuck here..next week baru balik...

ellfazira© said...

c u there bebeh!=)

BuTtErFlyInFraMe said...

semalam ke ni>? knp x ckp..huhuu..kalau x leh join sekali..dh la sabtu ni xdpt g... :(

:.aYesHa.aHmaD.: said...

babe, c ya this saturday..;)

NuRuLeRnAdEwI said...

owhhh... Tak dpt hadirkan diri...
Got sumtin very urgent to do!!!
Enjoy girlss... ;)

Ami Schaheera said...

jumpa awak kat sana esok! :)

Siti Balkish bt. Baharudin said...

amy!!! congratsss!! beshnye nak dpt baby..tumpang gumbiraa.. =)