Monday, March 1, 2010

Happy Birthday Yayang!

Happy monday!

hehehe..well citer pasal kawin dah lepas...if korang nk soh saya update pasal apa2 bgtau laa..sekarang hanya menanti gambar2 dari Official Photographer jek.. = )

Yesterday is Atim's birthday...28 February 2010 adalah birthday yang ke 20++..(leh camtu?) belum angka 3 lagi kat depan kan yayang kan?wakakkaa...Saturday nite..we all lepak2 kat Hartamas Square bersama cousin2,adik2,kawan2 rapat...Actually Atim invite belanja makan sebab membantu kami masa wedding tempoh hari.. So tercapai la akhirnya...

sorry pic blur...al maklum malam hari kan?

Afta that we all carik tempat nak karaoke..but malangnya terlambat..and tempat2 karaoke terpenuh...hehehe..so jejelan kat KL sampai la pukul 1am.. Opss masa tepat pukul 12pm,saya dah wish husband...without present...sebab present dia ada kat umah..wakaka

And dia nampak sedih..ehehe sebab ingat saya tak kan bg apa2..since saya ckp Im broke la this month..hehe...but untuk husband tercinta...wajib la kita tunaikan...Masa tu saya kat toilet cuci muka...and im ask Atim amik barang saya kat bawah katil (yee saya sorok bawah katil uoalss!)
Dia pun mcm kalut sebab ingat saya nak benda tu urgent...pelan2 saya kuar toilet..dia sedang mencari..wakaka pastu dia leh gelak kuat2..and he make me laugh too..adeh laa..husben!

Acoustic Guitar for him...sebab dia mmg nak2 guitar sangat2..

Syg, Hope u like it..dan sehingga kejadian hari itu..saya didodoi dengan iringan guitar husben.. = )
hari2...hahaha suka2..lena terus..!

And esoknya..Mak and Abah pulak nk belanja lunch semperna birthday si anak..kami ke delicious,Mid Valley for the 2nd time..ritu meeting ngan Diah and Anil 1st time..hahaha saja gatal nk try lagik...

Dan malam hari kami marathon...makan lagik..kali ni wifey yang belanja....kami ke Full House,Ara Damansara...1st time jugak

Birthday boy...hehehe...

Wishing you all the best...Semoga panjang umur dan mudah2an Allah murahkan rezeki kita..kurniakan ank2 yang sihat,soleh juga solehah...dan jadilah suami yang bertanggungjawab dan setia keakhirnya...Amin...

I HEART MY HUSBAND (sapa nak join club??wakakkaa)

15 comments:

rose razak said...

wahhh amy..sonoknyer part yg suprise tu......wahhh mesti atim sgt terharu ms tu.......thniah la sbb suprise tu menjadik...huhu..bestnyewwwwww..... heppy belated besday to ur hasben..:)

fikaryna said...

besday en.fika bulan 5..sempat lagi kumpul duit..hik2..( sama bulan plak tuh..)tp amy mmg best la dan sgt sweet bagi hadiah besday kat atim dgn jaya nya..huhu..leh tiru x? hik2..

Anonymous said...

Hi Amy,
I noticed that you wrote that you ate at Delicious. Just to inform that Delicious is not a halal restaurant, their suppliers for meat, beef, chicken etc are all non-Muslim. Just to share, sekarang ni byk sgt restaurants yg kita anggap halal sebab ramai Malays makan tapi sebenarnya to the restaurants the definition of Halal is not by selling pork.

anil lutaze said...

waaah...selamat harijadi atim yg ke tooot...

hadiah melets habes...

hari tu hamper ku nak terkantoikan...bahaha...mulut mak bedah btol..

nway...semoga atim menjadi suami yg soleh dan bapa kepada anak2 yg soleh-solehah jgk...

AmyMizzunderstood said...

rose razak :: terharu terjerit dan segala terrr la dia tu..hehehe im happy,tengok dia happy..

fikaryna :: tiru apakah?huhu benda tu lahir dari hati..if u ada great idea then buat.. = )

Anonymous :: anon..saya tak tahu pulak..hmm tak pula makan steak etc...ermm nnt saya check again..btw thank u very much for the info..yang lain take note...tak pasai2 i dah termakan benda tak sepatutnya..adess

anil lutaze :: hahah lupa anil hampir2 nk pecah rahsiaa..fuhhh!tapi menjadik la surprisee..hehehe

ainee cumi2 said...

seronoknya!

AmyMizzunderstood said...

ainee cumi2 :: best2

Anonymous said...

amy...nice headbands u got there! where it is from? :)

Anonymous said...

amy...nice headbands u got there! where it is from? :)

AmyMizzunderstood said...

Anonymous :: babe its from Diva..Mid Valley...tapi kat memana pun ada..hehe

* Nat Azmi * said...

Amy!! Saya nak join club!!
"I HEART MY HUSBAND" too!! Hihihi... Happy Birthday Atim... My hubby's bday is next, kena plan something gak nie...first time bday as hubby-wifey...gedikss!! Huhu

AmyMizzunderstood said...

* Nat Azmi * :: nat!join club amik badge kat side bar and paste kat your blog huhuhu....happy birthday in advance to your hubby!hehehe ni pun kira 1st time ni

faRhaNa said...

menjadi surprise erk..gd2..i can imagine atim nye muke dat time die tgk present die tuh..Dear Atim, Happy Baleted Birthday yg ke ttuuutttt....hehehehehe..

eh, nk join gak 'I HEART MY HUSBAND'..ha ha ha

Sha Pattinson said...

happy birthday to Mr Atim i tak penah jumpa pun tapi my husband pernah ...masa wedding sabby tatau laa if the birthday boy ingat lagi ke tak ...waahh hadiah buat mak pengsan nox ...[pasni sebelum tido kena mainkan guitar utk wife hehehe ..and yes amy i nak join club i heart my husband ehehehe ...free is it??? kikikiki happy birthday may your life is success and full of prosperity ..all the best Allah bless u Always

AmyMizzunderstood said...

faRhaNa :: haha sila2..

Sha Pattinson :: owhh ur husband ada kt situ ke masa tu??tak tau laa...which one eh?? huhu come join club!