Thursday, April 15, 2010

Panggilan untuk customer ku!

Hi peeps...

First of all,saya macam biasa..and happy dengar Azi (Nariko) dah dpt baby girl yang sangattttt comellll!Nak gi visit Azi la nanti..hehe...

Tapi entry ni untuk customer saya..yang saya try to call,SMS tapi tak berjawap...mcm dah tak pakai jek no tu..bukannya apa..dia dah bayar deposit untuk gubahan hantaran etc, tapi details tak bagi..apa brg hantarannya,bila date tu pun saya dah lupa,sebab hari tu dia SMS tanya and by that day jugak dia confirm...and try contact her dlm a month jugak..tapi SMS tak delivered...

So,buat customer ku..seriously nama pun i tak ingat...yang menggunakan 019.3189812 sila hubungi saya kembali..since u dah byr for deposit to me..and i dah receive..jgn buat saya takot..paling2 pun bgtau date u bila...okeh? Tak tau nk carik u kat mana dah..

Terima Kasih!

No comments: