Monday, July 5, 2010

Mya's Aqiqah and Sabby's Wedding

Hey all...

Well kemarahan saya tak la sampai tahap nk psiko orang lain..lantak la nk berbusiness macam mana..Allah saja yang tahu..ok?

Just nk cerita about Majlis Aqiqah Baby Mya...yes last friday we all setup..and Alhamdulillah they like it.. =) Pic will upload soon...Thanks to Azi pecaya kat Amy and MG Team untuk deco for your Mya's ceremony..and sorry tak dpt attend majlis, coz tak sempat tekejar sana sini untuk the next event..sempat pass present baby jek kat my sis..

And the next day, our event at Seri Pacific KL..which is Sabby's and her sis reception..
Alhamdulillah..finish setup at 2.00am..Sabby & her families suka with our deco..syukur..

and not only this..again..bloggers berkumpul..heheh..kecuali Anil yang tak de..coz dia kerja..

make up from Lova...nice huh?


from left : Ann,Naddynad,Fathiyah,Diah,Zain and me..


After this tak tau lagi bila nak jumpa..but according to Diah, maybe nk buat gathering lagi..haha..tapi tunggguuuuu not sure when..okeh?


9 comments:

hana yoriee said...

canteknye sab..senyum je dia.. =)

Sha Pattinson said...

congrats to sabby ..u all sume masing2 nampak cantik dan ayu sbb seri mommy to be dah ader

Nariko said...

we love ur deco!!! thanku merisik gallery..ahaaks. pics dahupdate kt blog, kt fb tunggu esok lusa k,,

Anonymous said...

Amy beli mane dress tu? Cantik sgt!

AmyMizzunderstood said...

Anon :: haha kat great eastern mall..tinggal 2 jek..so i grab dua2..patern sama color je lain..boleh tak camtu?hehehe

Anonymous said...

Hahaha saje je kn amy xmo kite beli jugak!=D

AmyMizzunderstood said...

anon :: hahah..sumpah tak tipu..but u boleh try la carik..sbb i dah tanya color lain tak de tinggal 2 tu je..and i grab dua2..sbb ada SALE!murah giler..

dialicious said...

wah cptnye dh masukkan pic..tq amy!!according to diah mmgla xtau bile..bukak pose jela kot..heheh

AmyMizzunderstood said...

diah :: hehehe dont worry..if rajin amy mmg cepat jek wakaka