Friday, July 23, 2010

Things to let go..

Hellowwww....

Today i nak let go my shoes,..ada 2.. if interested email me at amymizzunderstood@yahoo.com
and boleh discuss harga..

3 inch..i bought through online...tak pernah guna pun..coz baru je sampai kat tangan i, i dah preggy...masa tu semua orang tak bg pakai heels dah..so nk let go je la..ada rezeki beli lain..tapi rasanya design ni dah tak de.. size 6..Nice if wear with legging..


flat shoe ni from Charles & Keith,size 7/38..baru pakai sekali jek..coz Amy lupa ada kasut ni..stil in good condition coz dok dlm kotak lagi..

So itu je dulu..if ada lagi barang2 yang nk di let go...i akan buat entry lain okeh?so email me..

Daa...

1 comment:

myown said...

hye kak amy, saye nadieya from penang.. bminat ngn kast charle n keith tu.. nak tanye brape kak nak jual.. saye bminat ni.. ni email saye-nwokdikya@gmail.com