Monday, July 11, 2011

Andainya aku tengah prepare kahwin sekarang...Part 1

Holla!

Best tak tajuk hari nih?Boleh?gila kan anak dah sorang sibuk nak berandai2..wakakaka..
But seriously..kalau boleh diputar kembali masa...seandainya Amy tengah prepare nak kahwin sekarang...

My theme colour for akad nikah..harus putih and silver..and nak sesimple yang mungkin..contoh macam baju tunang dulu..

Theme colour for reception saya gemarkan Peach colour..sebab?selain pink..peach pun sweet maa..hehehe..

Wedding theme plak?nak santaiii...rilex dan tenang...beach theme pun canteekks!lil bit blue and peach...haishh..rugi tak buat dulu..hehe..

Main table deco

Baju putih gak..antara designer yang akan ku temui adalah :

1) Arma
2) RizmanRuzaini

suka giler design ni..rugi gak sebab masa kawin dulu,design ni belum ada...huhu..see the detailing..

Sebab rasanya detailing diorang lagi menarik laa..takat design semua orang boleh design..and kalau boleh biar la design tu susah sket designer lain nak tiru..(next time kalau takut design kene tiru, buat la baju yg super mantap..so jangan sakit hati sendiri ye kalau design kene tiru!opss lazer!)

Tak mo pakai crown2..still maintain dengan zaman kawin dulu..pakai bunga2 dikepala..

haa kasik sama dengan kek bleh?ada?hahaha

okla..sambung nanti..penat..haha..semputtt kang..btw,im waiting for my second niece..sonoknya nak dukung baby!!kak..cepat la beranak wehhh...simpan lelama buat pe?aku 35weeks jek!agagaa...

Love,
Amy


4 comments:

Mrs. Amie said...

andai kata katanya.. entry ko tak boleh blah... aritu aku ckp cmni ko kata jgn berangan kan? skrg ko yg berangan lebih... tapi kan klu aku nak bt theme sarkas.. ha.. baju pengantin ala badut... agaga.. org yg dtg sume kena pakai baju badut sarkas.. haruslah takde org nk bt theme nie.. kata nak lain dr yg lain... rambut ko kata tak nak crown kan, ha..pakai topi badut tue plus dengan colorkan rambut dengan color kuning ker..wah..mantap wedding andai kata aku nie.. okies dokies..

AmyMizzunderstood said...

kenapa ko slalu ad dlm andaian aku kak..tak leh blah..hahahaha..pi beranak cepat!

oshinz said...

yeay.. suka baju siti tu. terbaik ah sis!! MG pun tambah mantop! suka pelamin yang rock star tu..

AmyMizzunderstood said...

oshinz : betul la dik!baju dia buat kita termimpi2..wakakaka...tq2!