Saturday, July 2, 2011

Brain Cancer

Hi..

Dah tengah malam still tak dapat tido...after read this blog...itu pun Amy dapat tahu dari Kak Shila...nak type pun mengigil ni..adeh..



see this baby??Nama dia Rafiq...

Nop...bukan dia yang dapat brain cancer...tapi his mom...poor u little baby...
Amy tak dapat stop nangis lepas baca blog Kak Moon..her Sil..terus solat dan doa untuk Norma..



apa lagi yang boleh Amy cakap..lepas tengok gambar ni??

They will proceed with B17 injection yang costnya sebanyak RM10k

For those yang nak membantu...boleh la bank in kat :

cimb

01070068677528


Noormawati Mohd Rasif

Semoga dengan bantuan kalian..dapat mengurangkan sedikit beban insan ini...

Ya Allah...permudahkan la urusan hambamu ini..Semoga dia kembali sihat dan dapat bertemu kembali dengan anak dan suaminya...Tabahkan la hati suaminya Ya Allah..Kuatkan la Norma untuk melawan sakit yang dihadapi..Amin...

Love,
Amy

3 comments:

nurarinab said...

Amy,this is my fren back in upm..kitorg amik kos sama. trkejut jgk tgk die yg dulu sehat da saket..sama2lah doakan die agar cpt sembuh Insyallah

AmyMizzunderstood said...

Nurarinab: oh yeke..betul..kita doakan dia ya..insyallah..

Miss Moon said...

thanks dear

moon