Jumaat, 13 Mac 2009

Engagement 08/03/2009 -Series IV

Hi there!

So..aku ingat ni last la aku update pasal engagement aku..kot2 ada hot2 story yang aku dapat nanti i update lagi okehh!

Well sekarang aku tengah survey venue untuk kahwin nanti..any ideas?? Since aku dok Kepong..so aku ingat nak cari area2 Damansara ke..hik3..Majlis insyallah awal tahun depan..rasa2 sempat ker?hukhuk...

Anyway enjoy the pic!!

families..


fwens...


me and hatim.. : )




Tataaa..

12 ulasan:

Wahidah berkata...

selamat bertunang amy

Tanpa Nama berkata...

thanks wahidah!

rizalman atelier berkata...

macam kenal je baju bertunang you tu..hehe

Tanpa Nama berkata...

OMG..rizalman in da house!!
u i adore this baju lama giler..but tak sama la mcm mana tuan punya baju yang jahit kan?
lagi nk hantar kat u..memang tak dpt la saye..hik3..

rizalman atelier berkata...

anyway you look beautiful dear...

Tanpa Nama berkata...

TQ very much!semua orang puji design that baju.. :)
thank u to u too..!

Tanpa Nama berkata...

amy...u tempah baju nih kat ner ?? perfect la jahitan die...

Tanpa Nama berkata...

tailor biasa jek..tailor sendiri..

Tanpa Nama berkata...

amy, hi, first time masuk blog u ni, looks like u r looking for a hall, well try bukit damansara komuniti hall, very new hall & better then TTDI hall. The rate is about RM800 for 8 hours jer...very cheap...

Tanpa Nama berkata...

THANKS SHER.. :)

Tanpa Nama berkata...

hye..i pun buat baju nih untuk tunang..hehhee..tp pink kaler..nih kes tgk majalah r..btw rantai tuh yumi beli mana ek???

Tanpa Nama berkata...

u can find it at kedai accessories pengantin..byk jek..lagi2 kat semua house..