Jumaat, 17 Julai 2009

My lovely Qaira

Well well..after my sis dah boleh pulang kerumah..pendek kata everyday aku akan bertenggek kat umah dia..oh ya jgn salah faham bukan tengok dia..tapi tengok bby dia..agagag harap jgn kecik hati!hahaha..gurau!

Biasa la mood excited dah keluar..nak buat mcm mana..pls enjoy the pic..

qaira ngantuk..kenyang la tu!
see..lapar lagi ke??

Hmm..sejak kelahiran Qaira Jasmine..Atim tak penah dukung dia..napa??sebab dia takot kecik sangat!hahaha..aku soh jugak2,dia kata tunggu besar sket..haishh camne nk ada bby nanti kalau mcm ni... erk?(terlalu awalkah untuk aku luahkan?hihihi)

Apa pun aku tetap menunggu Qaira membesar..haishh bila leh bwk dia jalan2 ni.. ??hmmm

P/S :: tapi aku sangat takot bila Qaira nangis sebab lapar..serious tak leh tengok!hihi panic!



18 ulasan:

Nurulhuda|Adlie berkata...

cutenya baby Qaira.. tapi mmg ada kan guy yg akan breakdown especially bila nak carry baby yg sangat small

breakdown yg comel =) !!!

dahlia berkata...

comel...hehehehhe...

AmyMizzunderstood berkata...

Nurulhuda Abu Bakar :: ha ah..ramai kot..my father pun takot jugak sbb dah lama tak pegang baby kan..tapi dia try jugak pegang..tapii nampak keras!hahahah

dahlia :: tq..oi invite aku ke blog kamu!

Ole-Ole Manis berkata...

alahai tomei2 nyer die icap jari.. :)

AmyMizzunderstood berkata...

Ole-Ole Manis :: sweet huh?hmm geram!

Suzie berkata...

OMG comelnya qaira ni...nama dia pun sweet.wahhh amy belajar2 jd ibu ye?..hihi..

Mawar misswateva berkata...

baby qaira sgt la shomel.
jgn kate guy..i pn still takut lg nk pegang baby klu yg kecik2 ni.mcm ngeri..hehee.

dat's y i x bley kawen lg kot..haha.ayat penyedap ati sebenanye ni=P

anil lutaze berkata...

mak aiii comeyyynyeeee.....saya yg mcm tunang awakk..mmg ngeri nk pgang bb..suami plak mmg sgt2 suka...hehehe

Sabsabby berkata...

my goodnees...mashaAllah..baby extreeamly comel...congatulations yo your sis and family..i love babies...hehhee

AmyMizzunderstood berkata...

Suzie ::praktikal la ni kak suzie!tapi bila dia nangis jek amy yang lari dulu!hahahah

anil lutaze::hahaha anil pun takot ke?hehehehe try la sekali..tapi kalau ank sendiri wajib tak takot dah..

Mawar misswateva ::hehehe..jgn ckp camtu..nnt2 mesti berani punya la..

sabsabby ::alhamdulillah...and thank u.. :)

Tanpa Nama berkata...

Uish..comey nye baby isap jari tu....Em...congrate lah dah jadi makcik yea...hehehehe - aimi

Unknown berkata...

cepat la beranak my! wahahaha..za nak beli hadiah niiii..

shapattnson berkata...

eii cute baby girl nih nama pon cantik ..thank god we both (me and mr sunshine ) suka budak ..comel dia hisap jari ..lapo nih ..sejuk jer mata bila tengok baby kan ..?

AmyMizzunderstood berkata...

aimi :: thanks..

zara ::sudah la za!tengok2 ko kawin dulu!cess!

Sha Pattinson ::yup2!thanks anyway :)..waiting for ur turn pulak lalllala...

BuTtErFlyInFraMe berkata...

mmg japenese habis mata...hehehehe

AmyMizzunderstood berkata...

BuTtErFlyInFraMe :: hahaha..ikut sapa pun tak tau!

aspa berkata...

amie..jgn lupa janjimu nak anto anak buah ko (Qaira kan?) kat rumah aku..hehehe

AmyMizzunderstood berkata...

aspa :: hala..tunggu besar sket..sekarang ni meragam jek..biar mak dia yg jaga la..huhuu larikkkk