Rabu, 9 Disember 2009

Maday maday!!

Hi peeps!

Hmm preparation still berjalan lancar..alhamdulillah..
This week another hantaran to go...harus ye kawan2..bulan 12 bulan yang TERBAEEEKKKK selepas bulan Ramadhan wakakkaa..sukanyaa..!!

Actually tak de apa sangat nk diceritakan...cuma nak tanya..korang boleh gerakkan hidung kembang kempis takk??aritu me and atim suddenly terasa nk gerakkan hidung masing...seriously memang la buruk!!sebab Atim ckp bukan saja hidung..ngan mulut,ngan mata2 sekali gerak wakakakaka!(jgn tiru aksi ini okeh!)

and another 1...cuba try...bila bersin jangan tutup mata..If korang berjaya lakukannya..saya tabik spring uoalllss!wakakaka...

dah tu je..hik3..


Sila abaikan mulut Atim..

10 ulasan:

Nariko berkata...

heheh takde keje korg ni...

by the way, bersin takleh bukak mata tau, sbb kelajuan bersin tu tersangat la laju kalau bukak mata leh tertanggal biji mata dari soketnya...

Sumber: National Geographic :p

Takut tak

That's so Jaja berkata...

hahah...so cute! tgh imagine mcm mana rupe amy.

BuTtErFlyInFraMe berkata...

saya boleh buat hidung kembang tu!! hehe..sy handal, saya paling teraaaa...hahahahah.. gial lawak! mmg buruk..tapi kdg2 kelakar.siyes berhasil di kalai kemurungan melanda..

anil lutaze berkata...

mmg kompem bergerak2 sume sendi...btollah tu...

Memey Anuar berkata...

amy, kalau xsilap i read somewhere kenapa kite tutup mata bila bersin kan. jawapannya sbb daya laju/tenaga ke xsure hehe bersin kite tu terlalu kuat sehingga boleh mengeluarkan eye balls kite kalau x tutup mata hehe

cuba la :p

zielalala... berkata...

hahaha lawak la amy ni..aksi hidung kembang kempis tu abang long sy suka wat bila 3g..dhla idung besar buat cm2 pulak lagi la buruk..hahaha

Farhana Baharin berkata...

ha ha ha...aku leh imagine!!aku pun slalu kembangkn hidung!!ha ha ha..

eh, jumpe korg try kembangkan bahagian bawah hidung(antara hidung dan bibir).sgt lucu!!!cam katak..agaggagag

sha berkata...

amy, email sy ada problem la so takleh reply your question tu. btw, senang je nak buat crossline tu.

kat layout, pilih configure HTML, then taip camni < s >Kursus Kahwin< /s >

tapi kena taip rapat2 la. kat sini sy takleh letak rapat kalo tak nanti html plak yg kuar.

okeh?

Sabsabby berkata...

amy, believe it or not, if u sneeze with your eyes open, your eyes will pop out..yup so mmg no matter how much u try memang kalau bersin je automatic our brains akan close our eyes..

AmyMizzunderstood berkata...

hahahah..anyway guys..kita mmg takkan boleh tutup mata masa bersin!tlg la jangan try!hehe..semalam kepala agak tak betul..agagga...neway gud info kan?