Friday, June 8, 2012

Luxembourg

Hello!

Haishh...before aku teruskan...aku nak bagitau yang nasib baik la aku dah transfer all the pitcha kat pc...adeh la..anak dara ku Anya dah delete satu album kat handphone!!sabar je la..ok teruskan..

Luxembourg ni town sebenarnya...tapi dia kedalam sket...tourist memang ramai...so penduduk sini lebih friendly berbanding kat Paris...Paris tu macam KL la..jalan berlaga bahu...say Sorry pun tak layan ok.. : p

Masa ni kitorang dah jumpa parents in law...so reramai 2 kereta la ke Luxembourg...Cantik tempat dia...tenang gitu...tak sesak...we all stay kat NH Hotel...Hotel dia sangatttt la cantik..selesa tahap 4 star!!Cheaper!!Dekat dengan airport... So sesapa nak fly ke Luxembourg, boleh stay sini...ok?









So far banyak tempat2 yang kita boleh pergi...best la..Cuaca plak..emm tak panas sangat and berangin...huhu..makan plak ada kedai HALAL..but almost jual kebab...so boleh muntah kebab ye kawan2!!

Sampai Malaysia..Atim tanya aku nak kebab...memang la mual je rasa...hahha sudah!tak lalu dah nak makan kebab bagai!Okla..next will update journey to Brussels...

Love,
Amy

No comments: