Thursday, April 4, 2013

Spain 2013

Salam,

Arrived in Spain on 9th March... malam waktu sana... In air craft?Anya mengamokk sepanjang 1 1/2 jam from Heatrhow,London to AliCante,Spain.. Seriously, dia tak pernah jadik macam tu..but i guess spend 12 hours dalam air craft from KL to London...and sambung pulak lagi 1 1/2 hours...agak2 anak sapa tak ngamok? Kalau kita yang tua ni pun penat...budak2 apa tah lagi... So please take note..If u guys kene transit kat memana before nak teruskan journey...make sure rest sehari dulu...so that anak2 akan fresh!ok? Kekesalan berlaku disitu...hik3.. mana la nak tau ye tak?

Kitorang sampai malam dah... and bil terus sewa kereta (dalam air port kan banyak...just sewa je la memana pun) sampai la kitorang kat AliCante Hills.. Apartment cantik...sederhana besar...just nice!Yang penting selesa untuk anak2 la kan...





We all bermalam sehari kat sini... the next day terus pergi La Mangga yang terletak di Cartagena...another place yang lagiiii cantik! La Mangga ni dalam Golf Club.. so tempat dia memang untuk bersantai2...nak rilex2...tak de shopping mall...we all memang tak nak shopping kat Spain...since dah tau nak shopping kat Italy lagi best!hehe.. Before that, jejalan around AliCante..best...!Tenang gitu!




Pic kat La Mangga...Rumah yang we all stay...best gilerr...macam tak nak balik...selesa and complete segalanya!!hahaha....cuma angin kuat sangat...and sejuk.. We all kat sana around 4days... after that terus ke Milan... :) It takes 4 hours macam tu.. so naik kereta tak de la teruk sangat kan?
Oklah sambung kat Milan pulak..anything yang u guys nak tanya..boleh email me amymizzunderstood@yahoo.com

Love,
Amy

No comments: