Thursday, February 24, 2011

Holiday lagi yeayy!

Hello..

Ni mak tak sedar diri nih! Cuti lagi 5 hari..hehehe
We went to KK last saturday..sebab my bro in law punya engagement..dapat pulak orang sana..so terbang la semua beramai-ramai...for me...excited kot..sebab ni 1st time pergi Sabah..sila muntah!

And again...i gained new experience bawa Anya fly ke seberang...Alhamdulillah Anya memang pantang naik benda begerak...kejap je dia terus tido...hahaha..bayangkan la nak dukung dia tido tu selama 2 1/2 jam..tak cramp tangan mommy dia?

@ LCCT...at 5.30am...sian budak tecik tu...

ni baru je landing..tetiba dia bukak mata..and berfoya2 bersama daddy dia..

Lunch at Nasi Padang..heheh macam la KL tak de..
both are my sis in law..nampak manja2..tapi dua2 pilot wanna be!
Ok fine..Kundasang tak de mall etc..depan ni pun jadi laa..
View Gunung Kinabalu bahh...tak nampak sangat..huhu
Haha....lasttt..Anya and her mommy nak balik KL sudahh..

Anya sangat happy..and rasanya dia excited kot..seawal 4am dia dah gelak2..maybe sebab mak dia teruja sama kot..hari2 citer nak gi Sabah..nak gi Sabah..elok la tu!

Next entry,Amy citer plak la macam mana Anya kat sana..and apa stuff yang perlu dibawa kalau nak bawak baby jalan jauh..okeh?(based on my experience la kan)

Ohh..sangat penat..!5 hari jalan sakan non stop..makan pun non stop gak huhu...oklah..daa!


8 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

baby anya comel!! wah pilot gitu. sangat cool!

Puan nadxoxo said...

Wah ke-excited-an mommy Anya telah terjangkit kat Anya. Hehe sonoknya jenjalan. Nad penah pegang Zahin dlm kete 5hrs stret sbb hari sblm tu dia meragam. Sanggup tuh tak letak hehe. Btw nak juge tahu apa yg perlu dibawa bila jalan2 jauh. Xpenah lg bawak Zahin naik flight ni hehe

BuTtErFlyInFraMe said...

tembamnye anya! gerammmm!!!

fizz said...

amy.. cpat update on next entry! wanna know ur experience :D stroller bole angkut masuk cabin eh?

fazla said...

hye!!!...best sgt tgok anya..such a gud little baby..x byk ragam ea..best2!!..anyway nak tau jugak ur experience 2, cuz i pn akn ke KK juga this oct insyaALLAH wif my coming soon lil' baby..eheh..;)

hugs n kissess for anya yg chumel itu ya!!!;p

nizabeba said...

Anya sgt comel!! cute sgt gelak..hehe

AmyMizzunderstood said...

Ok..tgu yerr...next entry insyallah..

Ashypink said...

Ok amy kite pon nak tau gak stroller tu caner nak handle?bley tolak sampai ke plane n boley masuk cabin ke?bln 4 ni pon nk fly ke kch with my baby..