Friday, April 5, 2013

Italy 2013

Hollaa!

Ecehh... Oklah..sambung citer...
Journey from Spain to Milan,Italy takes 4 hours macam tu...naik kereta la..kalau fly i tak sure..
And we all rent apartment for 2 days macam tu..so kat Milan dah ramai Muslim I tengok...so kedai halal also banyak.. :) but we all selalunya masak sendiri..thats y amik apartment.. saving sket..and lebih diyakini...hahaha.. tak leh was2 ye kalau nk makan kedai halal kat luar sana... nanti kita citer bab makanan halal kat obersea..

Tak ingat plak nama apartment kat Milan tu...but paling cheapest kat Milan...sebab kalau kat town korang tak kan dapat yg murah la kan...


And bila sebut Italy pasti dalam kepala ni dah terbayang2 handbag2..barang2 kulit etc kan?hahaha so we all pergi every single outlet kat Milan... seriously murah! but bukan semua design ada la...kira apa yang ada je la boleh beli murah..yang lain kene carik kat boutique but still cheap from Malaysia of coz...





We got our PRADA!!yeayyy! happy uoalss!

So 2 days tak berjalan ke mana sangat...takat pergi outlet jela kat Milan ni...and pusing2 town dia je..And next we went to Venice...balik hari..around 1 1/2 hours jek from Milan...

Oklah next I citer pasal Venice pulaks! And sumpah paling cantik adalah Venice!!

Love,
Amy


No comments: