Saturday, January 22, 2011

hurey!hurey!its a holi..holiday!

Hello!

Alahai..nak upload entry ni tertangguh2..sebab pic bersepah2..tak sempat nak curik2 nak upload..so ok la..after wedding kat Kulim..malam tu jejalan kat Penang plak...esoknya we went to Taiping..before that singgah Bukit Merah..bukan ada apa pun..tapi dah alang2 turun utara ni..singgah je la..
Lama giler tak naik feri...Anya tido dalam keta..
pekena kacang rebusss...orang lain semua tinggalkan aku!sebab Anya tido!us..kira cuti2 MG la..wakaka
At Bukit Merah...Anya tido...heeeRoti Sayur..kalau tak try memang la rugi...Cendoii..ya ampunn sedappp!mee udang..dtg Taiping memang untuk makan jek..stop makan lagi..satay,sotong kangkung and popiah basah..at cashier market..
Lake Garden..Taiping

Ok dah..kang borink plak..memang kami nak holiday pun..asik kerja je..supposed 4 hari tapi up satu lagi hari sebab tak puas makan...since Atim dulu stay kat Taiping..dialah yang bawak kami jejalan...hehehe..

So far..happy!and 1st time Anya jalan jauh..and nasib dia tak meragam la..memanjang tido!pasni on Feb..Anya nak ke Sabah plak..yang ni aku perlukan advice kalian..apa barang yang suppose aku bawa..bath tub dia dah sure la tak bawak kan..? Apa yaaa?,...hmmm...


10 comments:

Mummy Iman said...

hai..
bath tub ofkos la x bwk.hahaha
i dulu mndikan dia dlm bath tub hotel tu je.cmpor la air pns ngan sejuk.nk wat cmne kn..tido lak i pkaikn sweater.pastu selimut lg.takot selsema kena aircond tu.

i bwk kool fever for baby,thermometer and siap g klinik kerajaan mntk ubat demam okey.in case dia demam mlm.lg pon tmpt org x tau nk g klinik mn and x tau lak klinik 24 jam ke x.
ngeee~

naddynad said...

Amy dekat little heaven ada jual bath tab hak yang lipat2 sgt sewuaii utk travel...

AmyMizzunderstood said...

mummy iman:ha i2 yg atim ckp kt amy..senang kan?nasib blh bwk stroller!
Naddynad:oh yeke?ada?nant amy tgk..haih pyh gak dpt parents yg suka bejalan ni!cian anya..

Puan nadxoxo said...

Salam Amy. Sonoknya jenjalan :)

Mummy Iman said...

owh..stroller adalah benda wajib okey.hahaha..sbb holiday adalah utk mummy shopping so daddy kena tolak stroller and beg baby.hahaha~

♥ balkidz_hunny ♥ said...

jalan2 sini. lame tak jenguk!
baby pun dah besar ekk! :)

Fara said...

uish lucky u.. i nyer holiday this weekend telah dicancel.. sob2..

Little BlueBird said...

Ya Ampun..looks yummy the food.....

[ Hanie ] said...

roti sayur tu nampak menarik..mcmmane rase die amy? :D

AmyMizzunderstood said...

Hanie : Hanie..roti tu kuah dia rasa mcm kuah kuew tiaw kungfu tu..combination mkn dengan roti rasa terangkat..tp kat taiping fames