Rabu, 15 April 2009

Sesekali ku rasa teringin...

Well selepas nekad nak buat cupcakes akhirnya aku buat jugak!! Ye..aku mmg failed la bab bakery2 nih..tak reti, masak je aku tau..tapi semalam aku telah membuat kejutan kat diri sendiri (apa igt AF jek ke ada kejutan??)

aku memang gatal!!

aku mmg suka bab design tapi bukan dengan butter icing ini..wa tak leh okeh!

amy heart atim..pasti abg ipar aku nk muntah baca kan?kan?wekkkk!

Bila pengkritik utama aku (my lil bro) dah cakap uishh bau sedapnya..!!hehehe belum makan lagi!aku sebok nk deco dia sebok nk melantak satu lagi!!hangin...oi oi..bejaya tauuuu!!ayah aku pun rasa without any comment maknanya mmg ok la tu kan kan?agagagaga..bertungkus lumus aku mengerjakannya pas balik kerja semalam...icing yang tak rata tu kakak aku buat!bukan aku!tapi semalam best..lama tak rasa aku,adik ngan kakak sesama..even sat je diorang kat dapur!hampes...

Atim cintaku..sorry membiarkan kamu selama 2 jam semalam..tangan i kotor cannot sms huhuhu..Im Sorry!!

Pagi tadi aku bawak cupcakes itew dlm tupperware..ada member office tanya..berapa u jual??erkk..no wayyyyy!!agagagaggaa...aku belum bersedia untuk itew!!

pic credit to tunang techinta.. :) habis la pokok tu!terjmp pic ni actually kitorang mkn kat The Appartment tempoh hari..

13 ulasan:

Farhana Baharin berkata...

oit..kate 16biji...tggl 15 jer..ha ha ha

neway, congrats..;p

hidden.wing berkata...

congrats, congrats!

boleh tambah lg bisnes Merisik Gallery ni !

aszadha berkata...

melampau ko nikkk.....huhuhu

Mrs. Amie berkata...

tak cantik ko buat! pandai tuduh aku..

amy berkata...

farhana ::ha la sebijik adik aku nak rasa,...harus pengkritik rasa dulu..

hidden.wing ::hahaha belum lagi kot..

sanah ::napa melampau lakk..salah ke aku??igt ko sorang je pandai buat kek?

kakak ::jgn gedix...tak ngaku konon!

aszadha berkata...

aku bkn slhkan ko bt kek 2...tp aku mrh ko xbg aku sebijik!!!!! hampeh...camni aarrr...mkn sorang2...kedek!!weekkkkk~~~

Reena berkata...

wah wah...teringin jugak nak buat!! skrg mmg teringin nak makan cuppies!!!

amy berkata...

sanah ::hek ele....mai la umah!agagga kot ader lagi..

reena ::ye ye sila la buat!seronok!

Unknown berkata...

singah sebentar~~

anil lutaze berkata...

waah...amy suda pandai buat cupcakes..tahniah...saya bile lah lg..masak pun kurg pandai...mati laki aku bile kwen nti..

amy berkata...

zul ::haishh ada je ko ehh!pandai ko carik aku!!

anil ::hehehe..tak tau masak,kalau laki dan chinta..chinta jugak anil..huhuhuu...

Unknown berkata...

mulai hari ini aku akan baca setiap blog kawan² aku..lpe nak bagitau..ko dah masuk list kawan² aku..wakakaka

amy berkata...

oo yeke...thanks!!okeh2..aku pun akan followup kwn2 nya blog...