Khamis, 3 Disember 2009

Alhamdulillah..

Hi peeps!

Thanks for u guys concerned... really appreciated..
Semangat tu dah kurang sebenarnya..rasa sangat tertekan dengan kerja2 harian..tugas2 yang perlu diselesaikan..dan kesihatan yang sedikit terjejas.. :)

Dugaan orang kata..lagi dekat nk kawin lagi banyak dugaan yang diturunkan..Alhamdulillah semuanya kembali pulih..apa saja yang berlaku sekarang ni..saya amik keputusan untuk buat kerja dengan lebih teratur..

Insyallah semuanya akan selamat dan berjalan lancar..thanks again guys!

Okeh..dah habis citer sedih..gumbira la sekarang..haa..ada beberapa pic nk di share..mula la mulut cik kiah aku start balekk..ok jom tengok!


Serioously..memang sesuai la theme color saya nanti..tapi idak ler gamaknya...serupa tak bernafas pulak if duduk dlm dewan mcm nih..cannot tahan u know!Tapi salute giler la kat pendecor..(bukan pendekar eh) kot esok bunga mati jenuh la nk gi tanam bunga belakang rumah plak kan..hikhik...NGI kalah uoallls!hehe..ke tak de orang Malaysia yang berani mati buat wedding camni..pic from google..tak ingat dah kat mana sya pinjam..

15 ulasan:

eazy insyira berkata...

dear.
u buwat green n white jugak eh?
same la kite ;)
ketandusan idea.huwaaaa

AmyMizzunderstood berkata...

eazy :: basicnya major white and lil bit green and yellow..hehee..sbb i buat garden wedding dear

BuTtErFlyInFraMe berkata...

yeay!!sy pun buat color adik beradik green gak...sage to be exact..hihihii..

adoiiii manyak nye mungeeee...hmmm, rasa2 ada org berani mati kot, cumanya tak jumpa lagi sekarang ni..heheheheh. pendekor akan senyum lebar kalau dapat job ceni...!!

Ole-Ole Manis berkata...

wow.. Garden wedding.. . tak sabar nk tgk pics of ur wedding nanti. Sure meletop. pre-wed pon da cuns.. lagi ler real wed. Chaiyok! :)

Riena berkata...

cantikk dan meriah...tp mcm semak sangat lah pulakkk

AmyMizzunderstood berkata...

BuTtErFlyInFraMe :: hehe yup2...i dah ada gang nih heheh

Ole-Ole Manis :: thanks dear!ala..biasa2 jek..malu saya!

Riena :: tak pe la riena..toksah la kan..hehe bek gantung ketupat hijau gak..meriah ala2 hari raya gitew..

Durruz Azam berkata...

totally amazing the deco~

suke~

sweet cravings berkata...

amy......... semua tu sangat gorgeous!! :p

BuTtErFlyInFraMe berkata...

Amy , send me your mailing address dkt my inbox ok? [seryna.seri@gmail.com]

Tanpa Nama berkata...

Hi Dear,
looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
do visit my page,

http://gardenofgalleria.fotopages.com/

Happy Preparing for ur big day dear!!!

AmyMizzunderstood berkata...

Durruz ::heheh suka ye?

sweet cravings :: yup2..but too much for me la..nice!

BuTtErFlyInFraMe:: okeh sat na..i pi hantaq satgi

Azwani Azmi berkata...

i pun ske kalau ada sapa2 yg nak buat deco mcm nih dengan i....sgt lavish..sori ye ayat rojak...nih indonesian wedding...pengantin nyer chinese kot..kalau x silap.good deco come with good price too

hazlynda kushairi berkata...

sangat sweet!
a very good deco, flowery bangat,
i like it so much.
bestnye kalo boleh buat style mcm ni tapi..... as u said,
ade ke org mesia yg berani mati buat gini? by the time nak tunggu big day, takot dah layu atau dipetik org ramai hehe =p

btw, im lynda. i love ur blog. im linking ur's to mine ek?

hazlynda kushairi berkata...

sangat sweet!
a very good deco, flowery bangat,
i like it so much.
bestnye kalo boleh buat style mcm ni tapi..... as u said,
ade ke org mesia yg berani mati buat gini? by the time nak tunggu big day, takot dah layu atau dipetik org ramai hehe =p

btw, im lynda. i love ur blog. im linking ur's to mine ek?

AmyMizzunderstood berkata...

Azwani Azmi ::harus!!hehehe..uwang nya kena banyakkkk!

hazlynda kushairi :: thanks lynda..will link u back!