Wednesday, March 25, 2009

Wedding Venue..

Hola people!

Well every weekend pastinya aku penuhi masa nk update untuk wedding aku nanti..nak ikutkan ada lagi 11 months to go...Alhamdulillah, i took leave on Monday baru dapat book dewan..Actually aku pun tak pasti lagi mana yang aku nak...but after pergi kat Bukit Damansara..dah gi tengok setiap inch dewan tu..aku jadik sokaa..!!huhuhu
Since the dewan sangat baru..dan tantekk...so aku cam tak de masalah bout venue anymore..cumanya aku tengok buku booked tu this year mmg full..next year ada sket2..tapi stil 10.10.2010 dah ada orang booked okeh! meletuppp kawin ko!agagaggaa...

Atim's side pun masih tengah mencarik lagi.. Bout my theme color pun aku dah ada.,.yihaaa!!sangat seronok sbb pasni aku kena buat macam2..
Aku tengah nak carik catering!Korang ada suggestion nk carik catering yang makanan dia sedap tak??sangat fening aku bab yang penting2 ni kalau tak siap lagi...at least aku ada list tapi satu pun tak dek!!huhuhu...

need u guys help!

Credit to Sher coz memberi venue idea kepada saya!!thanks!

10 comments:

dIaNa said...

U can try D'Mawar Catering, makanan dia sedap juge

amy said...

oo really??okeh pergi mencari sekarang juga no phone!

Mrs. Amie said...

katering aku yg sedap ko tak nak...

amy said...

selain dari itew....

Anonymous said...

cuba Ezyan KATERING memang sedap. aku g function sepupu aku last 2 weeks. contact 017-3568382

amy said...

thanks anonymous!!
nanti i try,..thanks a lot..

sher said...

try la Syed's Caterers...nasik bukhara mmg meletop with the fried chicken...awesome!!

AmyMizzunderstood said...

can i have the syed's caterers number sher??

Aku said...

amy,

bulan 10, 2010 dah penuh ke? ape maksud u tinggal sket2 je, means kebanyakan dates dah ade org amik eh? =(

AmyMizzunderstood said...

That day i pergi belum full lagi...tapi better kalau u nk gi book nama dulu...then byr deposit bebila pun leh..but 10.10.2010 rasanya boleh full anytime agagaggaa...